Drømmekage med karamelchokolade

Drømmekage med karamelchokolade

Vi har opgraderet drømmekagens lækre knas med karamelchokolade. Mums.

15 personer

Total:55 minutter

Arbejdstid:15 minutter

Ingredienser

  • 4 æg
  • 350 g sukker
  • 2 tsk vaniljesukker
  • 75 g smør
  • 2 ½ dl mælk
  • 350 g hvedemel
  • 2 tsk bagepulver
  • 150 g smør
  • 1 dl mælk
  • 250 g brun farin
  • 150 g kokosmel
  • 100 g hakket karamelchokolade, f.eks. fra Odense eller Dulcey-chokolade fra Valrhona
  • ¾ tsk flagesalt

Sådan gør du:

  1. Pisk æg, sukker og vaniljesukker cremet.
  2. Smelt smørret og rør mælken i. Kom det i æggemassen.
  3. Bland hvedemel og bagepulver og rør det i.
  4. Fordel dejen i en bradepande foret med bagepapir på 30 x 35 cm.
  5. Bag kagen ved 175 grader på nederste ovnribbe, ca. 15-20 minutter.
  6. Nu skal der laves topping. Smelt smør, mælk og farin sammen i en lille gryde.
  7. Tag gryden fra varmen. Kom kokosmel, karamelchokolade og salt i.Rør det sammen, til chokoladen er smeltet.
  8. Fordel drømmekagetoppingen over kagen.
  9. Bag kagen yderligere 15-20 min.