Pastasalat med mørbradbøffer og pesto

Pastasalat med mørbradbøffer og pesto

(4 pers.)

Ingredienser

  • 1 svinemørbrad (ca. 500 g)
  • 2 spsk. hvedemel
  • 1 tsk. groft salt
  • peber
  • 2 spsk. olie
  • 250 g pasta, f.eks. penne
  • 4 gulerødder
  • ½ agurk
  • 200 g cocktailtomater
  • 100 g spæd spinat
  • Pesto:
  • 2 dl hakkede blade af bredbladet persille el. basilikum
  • 2 spsk. hakket løvstikke
  • 2 spsk. olivenolie
  • 1 spsk. citronsaft
  • 50 g mandler
  • 1 fed hvidløg
  • 50 g parmesanost
  • ½ tsk. salt
  • peber

  1. Afpuds mørbraden for sener og hinder. Skær den i 2 cm tykke bøffer. Vend bøfferne i hvedemel, salt og peber. Brun bøfferne på begge sider i olie på en pande. Steg dem herefter 2-3 min. på hver side.
  2. Kog pastaen efter anvisningen på emballagen. Kom dem i en sigte, og overbrus dem med koldt vand, og lad dem dryppe af.
  3. Skær gulerødderne i tynde stænger og agurken i tern. Halver tomaterne. Bland alle grønsagerne med pastaen. Skyl og afdryp spinaten. Bland grønsagerne i pastaen. Fordel mørbradbøfferne over.
  4. Kom alle ingredienserne til pestoen i en blender, og miks det sammen. Vend pestoen i.