Pastasalat med mørbradbøffer og pesto
(4 pers.)
Ingredienser
- 1 svinemørbrad (ca. 500 g)
- 2 spsk. hvedemel
- 1 tsk. groft salt
- peber
- 2 spsk. olie
- 250 g pasta, f.eks. penne
- 4 gulerødder
- ½ agurk
- 200 g cocktailtomater
- 100 g spæd spinat
- Pesto:
- 2 dl hakkede blade af bredbladet persille el. basilikum
- 2 spsk. hakket løvstikke
- 2 spsk. olivenolie
- 1 spsk. citronsaft
- 50 g mandler
- 1 fed hvidløg
- 50 g parmesanost
- ½ tsk. salt
- peber
- Afpuds mørbraden for sener og hinder. Skær den i 2 cm tykke bøffer. Vend bøfferne i hvedemel, salt og peber. Brun bøfferne på begge sider i olie på en pande. Steg dem herefter 2-3 min. på hver side.
- Kog pastaen efter anvisningen på emballagen. Kom dem i en sigte, og overbrus dem med koldt vand, og lad dem dryppe af.
- Skær gulerødderne i tynde stænger og agurken i tern. Halver tomaterne. Bland alle grønsagerne med pastaen. Skyl og afdryp spinaten. Bland grønsagerne i pastaen. Fordel mørbradbøfferne over.
- Kom alle ingredienserne til pestoen i en blender, og miks det sammen. Vend pestoen i.