Se sangerinden Mette Lindbergs beauty-favoritter

Se sangerinden Mette Lindbergs beauty-favoritter

Mette Lindberg

Forsanger i The Asteroids Galaxy Tour.

Mette skal tilbringe sommeren med at spille på festivaler som Pink Pop i Holland og North Side i Danmark. Her følger skønhedsrutinerne og makeuppen med, mens hun en gang om året kobler helt af på en sandstrand i Thailand.

Se hendes favoritter her...

“Den bedste tørshampoo til lyst hår med den bedste duft af dem, jeg har prøvet. Utrolig lækker – uden at være for meget.”

Fresh.Hair fra Kevin Murphy, 198 kr.

“Dette produkt er lidt svært at forklare, men det fine pudder giver håret et beach look og løfter selv langt hår. Skal prøves.”

Powder.Puff fra Kevin Murphy, 198 kr.

“Jeg tror aldrig, jeg kommer til at bruge en normal børste igen, efter jeg har prøvet denne fra Mason Pearson. Den børster håret godt igennem, uden at det gør ondt, samtidig med at håret bliver let og fyldigt.”

Real Hair Brush Popular fra Mason Pearson, 899 kr.

“Denne creme fra Avène har jeg lige fået anbefalet, og jeg bruger den som en forfriskning til steder i ansigtet, hvor makeuppen bliver tør eller samler sig. Den er især god til de dage, jeg bruger meget makeup på scenen.”

Cold Creme fra Avène, 139,50 kr.

“Serum til brug om natten med A-vitamin, der booster hudcellerne til hurtigere at regenerere. Det er forhåbentligt en god investering for min huds fremtid.”

Active Cell Renewal Night Serum fra Bare Minerals, 579 kr.

“Denne makeupfjerner fjerner alt. Vandfast makeup, glimmer og lim fra kunstige øjenvipper.”

Gentle Off Eye Makeup Remover fra MAC, 155 kr.

“Meget nem øjenbrynspen, der er god til et naturligt sommerlook.”

Eye Brows, Fling fra MAC, 135 kr.

“Jeg er fan af olie, der er meget nemmere end bodylotion og creme. Denne dufter dejligt, og jeg kommer den direkte på efter bad.”

Face & Body Oil, Grape, Ginger Rose Tree fra Tromborg, 280 kr.

“En god mineralfoundation til hverdag og sommer. Mere effektiv og dækkende, end man skulle tro, uden at lægge sig tungt på huden, som nogle foundations gør.”

Mineral Foundation fra Tromborg, 320 kr.

Læs også: Se skønhedsblogger Camilla Pihls beauty-favoritter »