Horoskop vædder

Vædderen: Dagens horoskop

Vædderen er født mellem den 21. marts - 20. april. Vædderen er et ildtegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Vædderen.

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på alt.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Vædderen er dit stjernetegn.

Uge 38: Her er dagens horoskop for Vædderen

Mandag 16/9

Hvis du føler dig presset til igen og igen at stille dig selv de store, vigtigt spørgsmål for tiden, så er det med god grund. I øjeblikket handler astrologien om at træde om bag facaderne og i stedet blive klogere på den dybereliggende motivation bag dine handlinger og forpligtelser. Det er med andre ord ikke en specielt chill eller tilbagelænet periode.

Tirsdag 17/9

I morgen er det fuldmåne i Fiskens tegn, og i dag kan føles særligt følelsesladet, underlig eller overraskende. Giv plads til nye perspektiver, giv plads til at drømme og længes og mærke noget på nye måder.

Onsdag 18/9

Denne måne er særligt potent for dem, der har adgang til intuitionen. Det har vi vel alle sammen på en eller anden måde, men mange har lært at overhøre den eller ikke stole på den. Denne fuldmåne kan måske minde dig om at turde stole på den igen. Giv slip på det, der føles overdrevet fornuftigt eller ekstremt kontrollerende, og forsøg i stedet at lade dagen tage en mere flydende form.

Torsdag 19/9

I dag er Månen i dit tegn, og her minder den dig om at gøre mere af det, der fylder dig op og gør dig i godt humør. Væddermåner er ikke feel good måner i klassisk forstand, men snarere en dag, hvor du kan prioritere alt det, der giver plads til dit begejstrede gåpåmod!

Fredag 20/9

Hvis denne uge endnu ikke har lært dig at drømme, så får du i hvert fald mulighed for at gøre det i dag. Ingen andre tilgange synes ligesom at virke på nær dem, der er underlige og alt andet end ligefremme.

Lørdag 21/9

I morgen slutter Jomfruens måned, og du kan derfor med fordel bruge dagen i dag på at kigge tilbage og se, hvad denne første efterårsenergi har bragt med sig til dig. Hvad har du lært eller hvor har du følt dig udfordret? Hvornår er du blevet klogere, og hvor er du klar til at begynde på en frisk?

Søndag 22/9

I dag begynder Vægtens måned. Måske har du allerede mærket det seneste stykke tid, at der har været en særlig medvind i dine nære relationer. Nu kommer så en tid, hvor du også kan bringe fokus og dedikation med dig herind og på den måde virkelig se dine relationer med fornyet klarhed.