Horoskop stenbuk illustration

Stenbukken: Dagens horoskop

Stenbukken er født mellem den 22. december - 20. januar. Stenbukken er et jordtegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Stenbukken.

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på alt.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Stenbukken er dit stjernetegn.

Uge 38: Her er dagens horoskop for Stenbukken

Mandag 16.09

Der er noget dejligt arbejdsomt og igangsættende over denne mandag, og det trives du sikkert godt i. Her er en dag, hvor du virkelig kan få skubbet nogle store og vigtige forandringer videre. Vær samtidig åben for muligheden for at tingene ikke kommer til at forløbe præcist, som du forestillede dig.

Tirsdag 17.09

I morgen er det fuldmåne, og den kan mærkes allerede i dag. Det er en fuldmåne, der minder dig om at drømme og længes og at turde sætte ord på noget af det, der ligger og venter i dit indre. Giv slip på det, lad det tage en underligt uforberedt og flydende form. Du kan ikke regne den ud. Se, hvad der sker!

Onsdag 18.09

Glædelig fuldmåne. Husk, at fuldmåner, og ikke mindst denne, kan være udmattende og overvældende. Giv med andre ord dig selv mulighed for flere pauser og tilbring meget gerne et øjeblik i dyb kontakt med naturen, der hvor du er.

Torsdag 19.09

De næste par dage kan virke uklare og vævende for mange. Overgiv dig kort sagt til alt det, du endnu ikke ved noget om.

Fredag 20.09

Lad være med at presset dig selv mere end højst nødvendigt i dag. Lad være med at kæmpe med alt, hvad du har for at forsøge at leve fuldkommen op til dine egne tårnhøje forventninger. Sænk skuldrene, giv plads til de lange, rolige udåndinger.

Lørdag 21.09

I morgen slutter Jomfruens måned, og så begynder Vægtens. Dette markerer også efterårsjævndøgn og altså overgangen fra sommerhalvår til vinterhalvår. Fra nu er dagene kortere end nætterne, og det er på den måde tid til at vende fokus lidt mere indad.

Søndag 22.09

Vægtens måned for dig kan også vise sig at blive en dejlig fordybelsestid, hvor du virkelig genforbinder dig til de opgaver og forpligtelser, der føles meningsfulde og gavnlige – ikke bare for dig, men for dem omkring dig.