Horoskop løve illustration

Løven: Dagens horoskop

Løven er født mellem den 23. juli - 23. august. Løven er et ildtegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Løven.

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på alt.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Løven er dit stjernetegn.

Uge 38: Her er dagens horoskop for Løven

Mandag 16/9

De her dage handler om at komme til bunds i nogle konkrete udfordringer. Hold fokus på det, der er til at tage og føle på, og giv slip på alt det, der kunne ligne overtænkning og bekymring lige netop nu.

Tirsdag 17/9

Det kan selvfølgelig være lettere sagt end gjort, og i dag og i morgen ser ikke mindst ud til at blive meget følelsesladede og på den måde indsigtsgivende dage. Det er fuldmåne i morgen, og optakten vil føles både intens og overvældende for de fleste.

Onsdag 18/9

Velkommen til Fiskens fuldmåne. Det er formørkelsestid og det forstærker og forvirrer sikkert mange af Fiskemånens fortællinger. Sørg for at mærke efter, hvornår du gå efter noget for at leve op til andres forventninger, og hvornår det derimod er noget, du oprigtigt længes efter at bidrage med.

Torsdag 19/9

De næste par dage vil du kunne føles dig fuldkomme fladmast. Du mangler din vanlige energi eller din begejstring, og det kan føles som en krise, for hvem er du, hvis du ikke er sådan? Brug gerne dagene på at tvivle og mærke efter. Ligesom det er sundt for børn at kede sig, er det sundt for voksne at være i tvivl ind i mellem.

Fredag 20/9

Forpustet? Udmattet? Ude af fokus? Hvad med at du i stedet for at mase på og prøve at klare altid alligevel, gav dig selv en pause? Hvad med at prioritere tid til at lytte indad i stedet for altid at have fokus ude foran dig selv?

Lørdag 21/9

Denne weekend afsluttes Jomfruens måned og Vægtens begynder. Tag et øjeblik til at kigge tilbage på den seneste måneds tid og se, hvilke indsigter og forandringer den har bragt med sig. Hvor har du genfundet en lille smule mere jordforbindelse? Hvilke praktiske og omsorgsfulde opgaver har du løst med lethed?

Søndag 22/9

I dag byder vi Vægtens måned velkommen. Det varsler en periode med mere fokus på dynamiske og inspirerende samtaler og en tid, hvor de meningsfulde og harmoniske relationer er i fokus. Spørg dig selv, hvad du gerne vil bidrage med i en samtale. Ikke kun hvilke ord og hvilke budskaber, men spørg også dig selv, hvordan du gerne vil lytte.