Horoskop vægt illustration

Vægten: Dagens horoskop

Vægten er født mellem den 24. september - 23. oktober. Vægten er et lufttegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Vægten.

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på alt.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Vægten er dit stjernetegn.

Uge 38: Her er dagens horoskop for Vægten

Mandag 16.09

Weekenden har sikkert handlet en del om at få sat ord på noget, der føles svært eller sårbart i dine vigtigste relationer. Det tema fortsætter i dag, men måske på en mere handlekraftig eller forløsende måde.

 Tirsdag 17.09

I morgen er det fuldmåne i Fiskens tegn, og vi er trådt ind i formørkelsestiden. Det betyder, at alting kan føles lidt ekstra stort eller forvirrende, og vigtigt! Formørkelserne kan vise os nye veje eller underlige indsigter, som vi ellers ville have haft svært ved at få øje på.

.

Onsdag 18.09

Glædelig fuldmåne. Denne måne minder dig om, at dine følelser er vinduer, som du kan øve dig i at kigge indad. Ikke for at tale og fortælle om følelserne, men for at øve dig at mærke dem og opholde dig lidt længere tid med dem på en nænsom og nysgerrig måde.

Torsdag 19.09

Lad en, du elsker og holder af, være der for dig i dag. Du er så fantastisk god til at være der for andre, men her kommer et par dage, hvor noget føles overvældende og det er dejligt at bede om kærlig støtte.

Fredag 20.09

Nogen vil opleve de her dage som særligt fysisk drænende, og det kan også godt være tilfældet for dig. I stedet for at frustreret eller selvkredsende over det, du ikke når i dag. Tag det i stedet som en anledning til at huske de gode, nærende pauser.

Lørdag 21.09

I morgen begynder din måned, og vi tager afsked med Jomfruens! Det er tid til at træde fuldt ind i det mørkere halvår med alt, hvad det har at byde på af indsigter og indadvendt hygge. Overgangen fra sommerhalvår til vinterhalvår kaldes også efterårsjævndøgn, en tid med god plads til taknemmelighed for alt det, sommeren har givet dig.

Søndag 22.09

I dag begynder din måned, og det er selvfølgelig altid en dejlig tid. Det her er en oplagt tid til at prioritere det, der får dig til at lyse op. Hvad end det er spændende samtaler eller et lækkert item, der har stået på din ønskeliste længe. Giv dig selv lidt mere af det, der føles godt og opløftende nu. Du må gerne stråle og fylde med alt, hvad du er.