Ugens sex- og kærlighedshoroskop

Ugens sex- og kærlighedshoroskop

Er du nysgerrig på, hvordan din kærlighedskurve og dit sexliv ser ud i denne uge, så dyk ned i alt.dk’s ugentlige sex- og kærlighedshoroskop. Horoskopet vil pege dig i retning af, hvor du kan finde og dyrke kærligheden bedst muligt, så du ved, hvilke amoriner der flyver rundt i luften – og på lagnerne.

Sex- og kærlighedshoroskop for den 16. - 22. september

Vædderen - 21/3-20/4

***

Hvis der er gået lidt for meget hverdag i dine kærligheds- og venskabsrelationer, så er her en anledning til at sætte ord på det, du drømmer om eller længes efter. Det kan føles sårbart eller ømt at sige højt, men det kan også vise sig præcist at være det, der skal til. Nogle ting behøver du ikke kunne klare alene, de skal derimod klares eller undersøges i relationerne.

Tyren - 21/4-21/5

**

Der er noget udmattende over denne uges fuldmåne, men i virkeligheden handler det måske bare om at stille endnu mere skarpt på, hvad du rent faktisk drømmer om at bruge dine kræfter på. Det kan føles sårbart eller udfordrende at måtte skuffe andres forventninger, men det kan også være særligt frisættende og på den måde energigivende over tid.

Tvillingen - 22/5-21/6

****

Denne uges fuldmåne og efterårsjævndøgn i weekenden giver anledning til at tage afsked med det, du er færdig med. Når du vinker farvel til overbevisninger og mønstre, der ikke længere føles sande og autentiske for dig, bliver der tilsvarende mere plads til det, der gør. Det kræver et blødt mod, som du må gøre dig umage med at få adgang til.

Krebsen - 22/6-22/7

****

Selvom du er fuld af passion og omsorg i øjeblikket oplever du måske denne uge, at det er svært helt at finde ud af, hvordan det skal komme til udtryk. Måske er det tid til at slippe relationskonventionerne for good, og i stedet gøre plads til alt det, du allerhelst vil bidrage med. I weekenden træder vi ind i det mørkere halvår, og det er en fremragende anledning til at give slip på det, der føles overfladisk og ligegyldigt og invitere det ind, der virkeligt betyder noget!

Løven - 23/7-23/8

***

Det, der er særligt utilfredsstillende ved denne uge, er, at du ikke rigtigt kan mærke dig selv på samme måder, som du plejer. Du føler dig sikkert både ufokuseret og uoplagt og snyder måske dig selv til så at tro, at du ikke er dejligt selskab. Hvad nu hvis den her mindre tjekkede eller mere dvælende version af dig, der kigger frem denne uge, også har noget dejligt at byde på? Giv den et forsøg.

Jomfruen - 24/8-23/9

****

Det er fuldmåne denne uge, og den kan virke særligt følelsesladet og potent. Det er tid til at give med ekstra stor gavmildhed i dine nære relationer. Det er tid til at lade hjertet blive blødt og åbent. Det betyder måske også, at du må slippe kontrollen og acceptere det manglende overblik. Husk dig selv på, at du ikke behøver altid kende køreplanen for at have det sjovt på rejsen.

Vægten - 24/9-23/10

****

Denne uge er en god anledning til at give fra et både autentisk og sårbart sted, frem for at fare rundt og opfylde alle andres behov og aldrig dine egne. Genfind balancegangen mellem at passe og nære dig selv og samtidig være så meget til stede som muligt i de relationer, der er vigtigst for dig. Dem, der virkelig elsker dig og holder af dig, ønsker ikke, at du skal glemme dig selv i relationen.

Skorpionen - 24/10-23/11

*****

Der er noget særligt passioneret og længselsfuldt over denne uges fuldmåne, som godt kan sætte skub i nogle meget dybe og investerede dates for dit vedkommende. Giv dig selv lov til at fylde med alt, hvad du er. Hold ikke sider af dig selv tilbage men vær i stedet så autentisk og fyldig som muligt. Hvis nogen viser sig at synes, at det er for meget, så er det ikke dit job at sørge for at passe til deres forventninger.

Skytten - 24/11-21/12

***

Denne uges fuldmåne er potent og følelsesladet, og det kan også mærkes i dine nære relationer. Giv plads til alt det, der gerne vil fylde – følelserne, de svære samtaler, de lange, lange kram – og sørg på den måde for, at intet bliver fejet ind under gulvtæppet her. Det er tid til at turde være sårbar, siger astrologien denne uge.

Stenbukken - 22/12-20/1

****

Du mærker måske, at du de her dage ikke har helt så mange kræfter eller helt så meget overskud, som du plejer. Det behøver ikke være en dårlig ting, men kan derimod faktisk vise sig at være præcist det, der skal til for at stille skarpt. Pludselig kan du igen få øje på det, der virkelig betyder noget og virkelig mærke, hvad og hvem du gerne vil bruge dine kræfter på.

Vandmanden - 21/1-19/2

****

Nogle gange kræver de svære samtaler ikke flere ord, men færre. Nogle gange er det værd at udforske den fælles sårbarhed, der kan opstå i at sige mindre, ikke mere. Sid og lyt til hinanden uden at sige noget. Hold øjenkontakten længere, end du lige umiddelbart foretrækker. Få øje på nye ting i din partners øjne eller ansigt. Lad jeres vejrtrækninger tune ind på hinanden igen. 

Fisken - 20/2-20/3

****

Det er fuldmåne i dit tegn denne uge, og det kan føles både frisættende og overvældende. Giv alle de store og længselsfulde følelser plads; Giv dig selv plads! Jo mere du er villig til at fylde som fuldmånen, desto nemmere er det for andre at få øje på dig. Dit tema er ikke at puste dig op, og det er heller ikke opfordringen. Opfordringen er at turde fylde med alt det, der er allermest dig. Lad nogen elske det hele, ikke kun de sider, du selv bedst kan lide.