-
Vidste du det? Her er Line Kirstens kendte mand
-
Dét fortyder Havshen i "Forræder"
-
Efter "Forræder"-exit: Havshens verden faldt sammen
-
Marie Watson fik en skummel besked: Sådan blev hun tilbudt “Forræder”
-
Her er Signe Kraghs private kærlighed
-
Så meget får deltagerne i løn for at være med i "Forræder"
-
Emil Lange skal giftes
-
WHAT! Aldrig sket før i "Forræder"
-
Efter "Forræder"-exit: Lise-Lotte valgte at blive
-
Her er Nicky Andersens kendte kæreste
-
Lise-Lotte Lohmann om tæt "Forræder"-venskab: Vi dør af grin
-
Ali afslører overraskende relation i “Forræder”: Han blev som en far for mig

Jordbærcappacio med balsamico
Balsamicoen fremhæver jordbærrenes sødme og giver jordbærrene et tvist.
4 personer
Ingredienser
- Arbejdstid: 15 min.
- Køletid: 30 min.
- 500 g jordbær
- 2-3 spsk. rørsukker
- 2-spsk. balsamico
- friskkværnet sort peber
- 1 bundt frisk mynte
SÅDAN GØR DU
- Skyl og nip jordbærrene, og tør dem godt.
- Rør balsamico og sukker godt sammen.
- Skær jordbærrene i fine, tynde skiver, og fordél dem på et fad.
- Hæld dressingen over jordbærrene, og sæt dem i køleskabet i en halv time, så marinaden når at trænge ind i jordbærrene.
- Kværn lidt friskkværnet peber over jordbærrene lige inden servering, og pynt med frisk mynte. Bærrene smager dejligt med lidt græsk yoghurt eller en klat vaniljeis til.