Mathilde Gøhler om, hvad der gør hendes jul til noget særligt

Sådan holder Mathilde Gøhler jul

Modellen Mathilde Gøhler,24, skal spise masser af morsbrune sovs og risalamande og hænge ud med dem, hun elsker.

Hvad er indbegrebet af jul?

"Sne, varme og kærlighed. Det er en tid, hvor man værner ekstra meget om dem, man holder af og elsker, og får set dem, man ikke ser så tit. Jeg bliver mere følsom i denne tid, fordi jeg husker på alle de gode minder."

Hvad er dit bedste juleminde?

"Den dejligste jul, jeg har haft, var sidste år, hvor jeg var blevet mor til min datter Kenya. Det var fantastisk at skulle starte traditioner med min egen lille familie, forberede aftenen og ikke mindst lave maden. Heldigvis hjalp min mor. Det tror jeg, resten af vores familie var meget glade for."

Hvilke juletraditioner har du?

"Der skal meget risalamande til, så kan det kun blive en god jul. Og ellers har jeg kun et ønske om at være ekstra meget sammen med min familie, forkæle dem, spise noget lækker mad, specielt min mors brune sovs, og ellers blive fyldt med kærlighed og minder."

Hvad ønsker du dig?

"Det er sjældent, at jeg ønsker mig noget. Jeg når selv at købe det, fordi jeg ikke kan vente. Men denne jul ønsker jeg mig et uendeligt gavekort til Gucci, et grydesæt i kobber, og at mine planter kan leve uden vand."

Hvor finder du de bedste gaver?

"Illum er skøn i julen med deres smukke dekorationer og stemning, og så er det bare for koldt at gå på Strøget en decemberdag. Jeg giver også selvforkælelse i gave, som en tur i spa eller en lækker ansigtsbehandling."

LÆS OGSÅ: "Jeg troede slet ikke, at jeg havde mulighed for at blive model, fordi jeg havde former"

LÆS OGSÅ: Josephine Skriver er regnbuebarn: "Jeg har altid vidst, at jeg var elsket"

LÆS OGSÅ: Helena Christensen: "Jeg er sgu da fuldstændig ligeglad med likes"