Ceviche med lime, koriander og chili
Frisk, let og delikat, men selvfølgelig forudsat at der bruges den friskeste fisk, som kan opdrives.
4
Total:15 minutter
Ingredienser
- 300 g hvid, super frisk fisk, skåret i mellemstore tern,
- 1 rød chili, finthakket
- 1 dl grofthakket koriander
- 1 rødløg skåret i tynde både
- 2 lime, saften heraf
- ½ grapefrugt, saften heraf
- havsalt og friskkværnet peber
- Tilbehør:
- Avocado dryppet med lime og drysset med havsalt
- frisk brød.
Sådan laver du ceviche:
- Bland fisk, chili, koriander, rødløg, limesaft og grapefrugtsaft og smag til med havsalt og peber. Lad cevichen stå og trække et par minutter, imens avocadoen skæres i tern og dryppes med limesaft. Servér cevichen med det samme sammen med avocadoternene og et godt stykke brød til.
- Prøv også majsfritter med mango-bønne-salsa