Krebs

Det store sommerhoroskop: Krebsen

Se i dette horoskop, hvordan din sommer bliver, hvis dit stjernetegn er Krebs - både på kærligheds- og jobfronten.

Krebsen 22/6-22/7

Du kan se frem til en dejlig og skøn sommer, der byder på sjove oplevelser og en masse sociale aktiviteter. Der dukker spændende invitationer op, og du kan vælge mellem mange impulsive arrangementer. Husk dog også, at du selv skal kunne følge med.

Arbejdet

Når du arbejder sammen med andre, fører det til store gennembrud. Det bliver hurtigere besluttet, hvad der skal ske, og ideerne er mange. Du har dog brug for en pause, så ferieperioden kommer meget belejligt for dig. Hold tidligt fri, når det kan lade sig gøre, så du kan tage på udflugter og eventyr.

Familien/boligen

Du holder af at forkæle dine nære med både nærvær og små søde gaver. Du er generelt generøs overfor alle, men pas på med, at du ikke ender med at lave alt, uden familien hjælper til. Sæt jer sammen og afstem forventninger til ferien, så går det hele meget lettere, og du får også dine ønsker opfyldt.

Kærligheden

Er du single, vil du i løbet af sommeren have mulighed for at lave om på dette. Du har en dejlig og charmerende udstråling, og der bliver lagt mærke til dig. Tag en chance, og lad venner introducere dig for en date. Har du en partner, så arranger nogle romantiske aftner, hvor I har tid til hinanden.

Sommerens bedste råd: Vær god og sød ved dig selv.