Stenbukken

Det store sommerhoroskop: Stenbukken

Se i dette horoskop, hvordan din sommer bliver, hvis dit stjernetegn er Stenbuk - både på kærligheds- og jobfronten.

Stenbukken 22/12-20/1

Det er ikke så meget, du har lyst til at bruge energi på, og i stedet for at være sød og gøre det for husfredens skyld, så foreslå et kompromis. Inviter for eksempel venner hjem i stedet for at tage ud, og vær ærlig omkring dine behov og ønsker.

Arbejdet

Du vil få færdiggjort alle dine opgaver, inden du holder ferie. Du er hurtig, og i stand til at sætte en ekstra spurt ind, når det kræves. Selvom det er midt i sommerperioden, kan du få et jobtilbud, du har nemlig heldet med dig, hvis du er interesseret. Du kan også udvide dit professionelle netværk.

Familien/boligen

Når du er sammen med familien, sker der gerne noget aktivt. Du er god til at finde på ting, I kan foretage jer, og generelt er begejstringen stor. Du kan godt kaste dig ud i nogle projekter, men de er gerne impulsive og mindre. Det er ikke lige nu, at du har stor fokus på din bolig, så vent med dette.

Kærligheden

Der er mange dejlige romantiske muligheder for dig, der er single, og det gælder hele sommeren. Tal med dem, du møder, og se, hvor det fører hen. Hvis du er i et forhold, så fokuser på at gøre det endnu bedre. Du og din partner kan nemlig blive helt nyforelskede igen, og I nyder virkelig at være sammen.

Sommerens bedste råd: Taknemmelighed er vejen til større glæde.