Vædderen

Det store sommershoroskop: Vædderen

Se i dette horoskop, hvordan din sommer bliver, hvis dit stjernetegn er Vædder - både på kærligheds- og jobfronten.

Vædderen 21/3-20/4

I løbet af sommeren vil du slippe dine bekymringer og nyde din hverdag med venner, børn og familie. Du vil føle dig ubekymret og mere fri, end du har gjort længe. For dig er det de nære ting, der betyder noget for dig og dit eget velbefindende.

Arbejdet

Mange ting falder på plads for dig i begyndelsen af perioden, og du vil derfor være i stand til at fokusere på andet end arbejde og karriere. Det er vigtigt, at du finder ud af, hvad der har værdi for dig, og så træffer dine beslutninger ud fra dette. Du har især brug for at være blandt gode kollegaer.

Familien/boligen

Hele sommeren vil du have stor fokus på de nære ting. Det bedste du ved er at bruge tid med din familie og din partner. Der bliver mulighed for mange hyggelige stunder, og det bliver ikke meget bedre end denne tid på året. I boligen kan du udfolde dig kreativt og involvere alle i spændende projekter.

Kærligheden

Der er balance og harmoni i dit forhold. Når tempoet falder, vil du opleve, at I kommer tættere på hinanden og finder kærligheden i de små ting. Hvis du ikke er i et parforhold, skal du gøre en større indsats for at ændre på dette. Du må overvinde dit behov for bare at hygge og komme ud og møde andre.

Sommerens bedste råd: Planlæg nogle nye og spændende projekter.