bachelorette

Numse-gramseri, kærlighedserklæring og kongen af Mette: Dér var hendes røde flag

De kommende uger samler vi redaktionens bedste observationer fra ugens tre afsnit af datingprogrammet ’Bachelorette’. Programmet, der viser os, hvad moderne dating også handler om – nemlig det første møde, misforståelser og knuste hjerter …

Det spidser til, og indtil nu har Julie og Mette haft klare favoritter, men efter denne uge er vi faktisk blevet i tvivl om, hvor det her ender …

Ariel go home

Vi troede egentlig ikke dateniveauet kunne toppes oven på sidstes uges fotoshoot i mexikostumer, men boy, were we wrong … Mette, Stevie-Stig og ”Måtten” (Mettes nye kælenavn til Morten. Helt kanon, jo) skal nemlig på date og svømme som havfruer??? Den er god nok. Med havfruehaler, pandebånd og påmalet havefrueskæl i ansigterne.

havfrue.jpg

Det er på én gang pisseunderligt og VIRKELIG sjovt. Særligt Måtten er genial, og klart datens sjove indslag. Han får Mette (og os bag skærmen, i øvrigt) til at grine højlydt, simultant med at hun nærmest æder Stigs behårede overkrop med øjnene. Der er seriøst noget dér, som mangler at blive forløst. Nuvel. Vi tror mest bare, det er dét, der er mellem Stevie-Stig og Mette. For er Stig ægte forelsket, eller har han ladet sig rive med af hele setuppet?

Morten er vi mindre i tvivl om. Han er ægte ramt, føler vi.

På havfruedaten indrømmer Morten over for Mette (OG Stig, som sidder lige ved siden af), at han har haft svært ved at tørre sit store smil af efter deres seneste date. Blikket i hans øjne siger alt. Hvad gør Mette? Hun skider Morten et stykke og hiver i stedet Stevie-Stig til side for at snakke. Bare de to. IKKE Morten, som lige har krænget sit hjerte semi ud. Av.

”Hvad sker der? Så giver hun ham initiativ, men ikke mig … arg, nå, ja. Namen, selvfølgelig skal de snakke, men øh, det kunne da være fedt, hvis det var mig,” siger en smågrinende, men også forholdsvis betuttet Morten i sin sync 💔

Mette og Stig snakker på en hjerteformet bænk (🙃). Mette tilkendegiver, at det var ”det perfekte prik over i’et”, da Stevie-Stig gav et nummer på deres seneste date.

En let fjoget Stig: ”Synes du virkelig det?” Meeen det kan umuligt komme som en overraskelse for ham … Vi har i hvert fald svært ved at tro på, at det er første gang, han laver det nummer på en kvinde. Det er en vibe.

Mette: ”Hundrede. Og jeg synes ærligt, du var SÅ fræk, da du sad med den guitar og morgenrøst. KÆFT, det var lækkert” The sexual tension vil ingen ende tage 😏😏

Stig, mens han labber komplimenterne i sig 🐶: ”Mmm…”

Mette kører fingrene gennem sit hår. Fordi flirte, flirte: “Det er der altså ikke nogen, der har gjort for mig før.”

Stig: ”Det tror jeg heller aldrig, jeg har gjort for nogen før.”

Os: HAHAHA!

Det kilder i Mettes mave. Og Stig kunne godt bruge en nat mere med Mette. Blikkene, der udveksles, bliver mere og mere intense, og så falder spørgsmålet: ”Må jeg gerne kysse dig?” But of course, Stig. Mette kvitterer med kys og en rose. Og der går et sug gennem kroppen på Stig. Dét, kunne man måske godt argumentere for, var et tegn på forelskelse. Vi tror bare stadig ikke på, at det er holdbart i længden. Sorry, Stig.

Meanwhile på daten er Morten stadig HELT blød i knæene (selvom han lige blev afvist til fordel for Stig). Måske for blød til Mettes smag. Hun er derfor også mere afventende og lader ham endda syde lidt længere. Får han en rose eller ej?

Morten leder desperat efter et hul, han kan kravle ned i. For hvor går man hen, når konkurrenten allerede har fået en rose?

”Det er en ekstrem følelse af nedtur,” deklarerer Morten, som ser sig selv på et fly hjem til Danmark. Det ser da også stort ud. Men SÅ hiver Mette rosen frem, og Morten kan ENDELIG trække vejret helt ned i maven igen 😅

Om Morten er mere ramt end Stig er i bund og grund underordnet, spørgsmålet er, hvor Mette står i forhold til de to. Og dér fører Stig sgu nok…

Clark Kent indtager førertrøjen

Rallefar er på date med Julie, og kemien er ikke til at tage fejl af. De laver mad, og selvom Ralle brænder kyllingen på, overskygger det ikke niveauet af hygge, konkluderer de, mens de krammer. Cute.

Daten slutter i poolen, hvor de kommer tættere på hinanden. Og Ralle får LANGT OM LÆNGE sit kys. Et tantekys, men fuck det. Ralle – og vi – tager det hele med. Deres læber rører hinanden, og vi kan ikke få armene ned ❤️

Alligevel er det, som om Julies date med Clark Mads Kent senere på ugen, sætter tingene i perspektiv. For er Rasmus’ kemi med Julie lige så intens som den, der er mellem Clark Kent og Julie? We think not.

Julie indrømmer over for kameraet OG Mads, at hun har savnet ham og derfor glædet sig til, at skulle ses. Kæmpeskridt for Julie.

Senere på daten åbner Mads sågar op for muligheden om at flytte til København på sigt. Noget, der i vores øjne ellers har været det springende punkt. Vi ser muligheder 😍😍

mads og julie.jpg

Og så hopper Julie og Mads ellers i bølgen blå, og der bliver kysset – og altså ikke ”bare” tantekysset. For Julie har ventet længe på, at det skulle ske igen, erkender hun storsmilende. Og Mads er tydeligvis enig 💘

Ved bålet sidst på dagen erkender Clark Kent endda, ”at det er det tætteste, han nogensinde kommer på en drømmedate.” Ej, men 🥹

Rasmus river plastret af – igen og igen og igen

Ingen uge i Bachelorette-land uden uundværlige øjeblikke med drama-Ralle. Han tager endda sit game til et nyt niveau. For mændene, der – ifølge Ralle – er mestre i at konspirere, skal smage deres egen medicin, fastslår han.

”Jeg vil give dem et kæmpechok, for det, synes jeg, de fortjener,” siger han, mens han møder dem med pakkede kufferter efter sin date med Julie, som var han på vej retur til Danmark. Måbende ser de til, mens han narrer dem. Mission accomplished! 😈😂

Senere på ugen, da Mette er på solodate med Nicolai, taler de resterende fyre sammen over et stykke æblekage. Seriøsiteten blandt fyrene er stigende. Vi nærmer os altså en afslutning på hele det her eventyr, venner. Og Boris har nu overgivet sig til gamet ……

Boris: ”Nico (-lai, red.) er ude og åbne sig helt op i kærlighedsritualer. Jeg tror helt klart, de (Nicolai og Mette, red.) kysser.”

En påstand, der deler vandene.

Stig: ”Jeg håber det måske ikke.”

Boris: ”Jeg håber, de kysser (arg, hva’, Boris?), fordi så kan de finde ud af deres relation.”

Stig: ”Sådan er jeg slet ikke bygget, Boris. Jeg kan ikke forstå, du faktisk håber, at Nicolai kysser med Mette.” Der er sgu ikke nogen, der skal kysse på Stigs dame.

Boris: ”Jeg ved ikke … Jeg tror bare, det er, fordi jeg synes, at vi alle sammen lige skal mærke det der kys … fordi så mærker man virkelig efter,” siger Boris lettere famlende. Hvem er det egentlig, manden prøver på at narre? I hvert fald ikke Ralle.

Vores all time yndlingskommentator, Ralle, i sin sync: ”Boris, han sidder og spiller en lille smule smart lige nu. Jeg tror, Boris udadtil gerne vil virke som den her lidt loose-vi-klarer-det-hele, men altså, vi skal ikke glemme (pegefingeren ryger i vejret ☝️), at det ikke er særlig mange dage siden, han stod med nogle reb og var RIGTIG bitter over, at Mette havde en overnatning med Stig. Sååå … den der laver han ikke på mig. For jeg ved, at inde i ham bliver han også rigtig frustreret.” Enig, Ralle, enig. Godt nok er Boris en loose og omfavnende fætter, meeen … den der køber vi altså ikke.

Nå, men senere på ugen forsøger Rasmus endnu en gang at fyre op under kedlerne. Denne gang er det Stig og Nicolai, der står for skud.

Rasmus: ”Boris er på date med jeres fælles veninde, skulle jeg næsten til at sige, hvordan har I det med det?”

Stig: ”Altså, jeg har jo lidt en forestilling om, at Mette hun stadig favoriserer Boris, så på den måde

er det jo ham, jeg mindst ser tilbringe tid med hende.”

Rasmus: ”Det er, fordi i går da Mads kom hjem og sagde, han havde kysset med Julie, så blev jeg faktisk jaloux. Du (Stig, red.) er jo helt klart også den, som er noget langt med Mette, men lige nu sidder Boris højest sandsynligt og snaver med hende (fuld ild 🔥). Hvordan har du det med det?”

Stig: ”Jeg håber ikke, han gør det.”

Rasmus: ”Nej, men det gør han nok…”

Stig, mere eftertænksom: ”Ja, det gør han nok. Eller jeg har en forventning om det.”

Rasmus fortsætter som altid med flere spydige spørgsmål: ”Hvis det var mig, så tror jeg bare, jeg ville være pissejaloux…”

Stig: ”Jeg er sgu da også pissejaloux, altså...”

Nicolai derimod har ikke behov for at tænke så meget over, at de er på date. Eller i hvert fald ikke over detaljegraden i, hvad Mette og Boris laver på deres date.

Ralle, uden omsvøb: ”Sorry, men jeg tænker lidt – no offence – men det er Boris og Stig lige nu, der ligger i top.”

Nicolai kræver en forklaring: ”Hvorfor?”

Den har Ralle selvfølgelig klar: ”Stig har haft en overnatning, og Boris og Mette har ligesom haft en connection i rigtig lang tid.”

Nicolai: ”Ja, men…”

Ralle: ”Det er også de eneste to af de fire, der er tilbage, der har kysset med hende.”

Nicolai føler sig nødsaget til at give Ralle ret. Måske fordi situationen er lettere ydmygende? Men Ralle har måske en pointe – i hvert fald siger han endnu engang dét, ingen andre tør.

Entering the underdog … eller hvad?

Men! For der er et men i forlængelse af Ralles teori. Nicolai har hele programmet igennem været forholdsvis anonym. En slags underdog. Og alle ved, at en underdog har det med at overhale alle favoritterne indenom. Vi siger ikke, at det er dét, der kommer til at ske. Vi siger bare, at muligheden er der…

mette og nicolai.jpg

Selvom Nicolai, der ellers HADER fællessang, går all in og kaster sig over netop fællessang (😂!!), og der bliver holdt lidt i hånd, så er kemien mellem de to mere venskabelig, er vores vurdering.

Senere ender de i en jacuzzi – blomsterbelagt, naturligvis – og Nicolai forsøger at åbne op, men han er nervøs for, om det er nok i forhold til at få en rose.

Men 1-2-3 hiver Mette en rose frem. Nicolai bliver begejstret, og læner sig frem for at kysse hende. Let’s be honest, det er dét, han går efter. Mette undviger (som vanligt, når fyrene forsøger at kysse hende første gang 😅) og krammer ham i stedet, mens hun fniser ham i øret: ”Jeg troede, du ville kysse mig…”

Nicolai håndterer situationen bedre end de fleste ville have gjort og med humor. Komiker, jo: ”What?! Ej, du er da helt væk… haha, sikke noget at tro. Wauw!” 🤥🥲

I sin sync: ”Altså … det ligner måske, at jeg går efter et kys. Og der vil jeg bare sige til dem, der tror, at jeg gjorde det … at det gjorde jeg måske også lidt.” 😂 Han havde næsten fortjent dét kys.

Det springende punkt

Mette og Boris skal på singledate, og der bliver kysset og krammet, da de ses. Det hele virker meget kæresteagtigt. De skal køre på trehjulet motorcykel, og Boris føler sig som ”the king of the world”. Ja, han er da i hvert fald tydeligt hersker i Mettes kongerige.

Selvom overnatningsdaten med Stevie-Stig slog skår i glæden hos Boris, så er blikkene, der udveksles mellem de to, altså stadig über hede. Men. Og der er faktisk et stort men: Fremtiden.

Sidste halvdel af deres date foregår i en hængekøje, og Boris har forberedt et spørgsmål: ”Hvor ser du dig selv om fem år?”

Mette: ”Da håber jeg, at jeg har fået et barn. Jeg håber også, at jeg har været ude og rejse med ham, som jeg har fået børn med. Eller barn med.”

Boris: ”Jeg ser mig selv være rigtig tilfreds med, hvor jeg er i livet. Jeg ser mig selv lykkelig, glad og med succes i det, jeg laver, som er inden for musik (okay, Boris, men vil du have børn??? tænker Mette). Så ser jeg mig sammen med en kjæreste (sagt med norsk accent, fordi Boris), måske soon to be wife eller ja, who knows (han trækker på skuldrene, for man skal jo nødigt love for meget), og børn (det springende punkt!) … det kommer an på succesen i mit liv, hvis jeg føler, at jeg har opnået de ting, som jeg nogenlunde gerne vil opnå, og at jeg har den økonomiske stabilitet, der skal til for at understøtte det at have et barn uden det stress, der kommer med ikke at have råd til et barn.”

Ikke svaret, Mette havde håbet på. Hun skiftevis nikker med hovedet og bider sig i læben under Boris’ talestrøm. Og gnisten i Mettes øjne er stærkt aftagende, da hun henvender sig til kameraet i sin sync:

”Arg, jeg bliver faktisk en lille smule bekymret, da Boris fortæller om sin femårsplan. Der går vi måske lidt skævt af hinanden.” 🤥 Desværre havde man jo egentlig godt set den komme. Men hvor Mette er bekymret, føler Boris godt, de kan mødes et sted … okay, okay.

Emnet skifter til gode barndomsminder, og Mette ender med at give Boris en rose. For hun vil ELSKE at præsentere ham for sin familie. Så drømmen om Boris er ikke slukket endnu, selvom vi bliver mere og mere lunkne over for idéen. Måske det endda ender med, at én af de to dark horses, Nicolai eller Måtten, overhaler Boris indenom...