John ser alt

Fortvivlet læser til 'John ser alt': "Mine børns barndom var svær, og nu er de uvenner"

Læserne har skrevet til sandsigerske John Braad fra brevkassen ’John ser alt’ i Hjemmet. Her svarer han to læsere på: Bliver mine børn venner igen? Og finder jeg mit tabte halssmykke af sølv med rav i midten?

Kære John

Gennem mange år har jeg søgt tosomheden. Først for at give mine børn en ny familie, som jeg drømte om, måtte være det rigtige for dem. Og siden for at finde tryghed og have en at dele hverdagen med, men også at have det sjovt sammen med. Det virker uforeneligt.

Enten kommer jeg til at kede mig, eller også er jeg utryg i mine forhold. Det bliver mere og mere udtalt. Skal jeg opgive at finde en partner?

Bliver mine børn gode venner igen? Deres barndom var svær, og nu er de uvenner. Min søn er ked af det, og min datter er vred på ham.

Den kærligheds- og fredssøgende

Kære kærligheds- og fredssøgende

Du skal ikke opgive at finde en partner. De mænd, du har haft omkring dig, har ikke været klar til noget seriøst. Det har givet dig nogle sår på sjælen.

Du har en god ven, som har følelser for dig, men ham ser du kun som en ven. Din nye mand vil kontakte dig på nettet, dog ikke på datingsiden. Vi skal hen til 2024, før han kontakter dig. Du vil blive meget glad for ham.

Dine børn er ved at få det bedre med hinanden, og det vil stille og roligt falde på plads med tiden.

Kære John

Jeg har tabt mit halssmykke af sølv med rav i midten. Kan du sige mig, hvor det er henne? Kommer vi til at flytte? Hvad med vores sommerhus? Et af mine børnebørn har altid haft det skidt. Vil vedkommende få et godt voksenliv?

I.A.

Kære I.A.

Dit halssmykke skal nok komme frem igen. Det er i en af dine skuffer helt inde bagved i dit hjem. Skuffen befinder sig forneden i møblet.

Det er godt, I rydder op i jeres liv nu. Jeg ved, at I egentlig har bestemt jer for at beholde sommerhuset, og det kan I også godt gøre. Men jeg ser nu, at I beslutter jer for at sælge både hus og sommerhus. Så I vælger at starte på en frisk og lede efter en ny bolig. Det bliver spændende. Nogle folk, som har sommerhus tæt på jeres, anbefaler jeres sommerhus til nogle venner, og så bliver det solgt.

Der er taget vare på dit barnebarn. Dit barnebarn er meget følsomt og har haft brug for lidt ekstra støtte. Det vil gå godt i fremtiden, og I vil få meget at gøre med barnebarnet. Så vær ikke bekymret.

Skriv til John

JohnBraad.jpg

John Braad er synsk og hjælper dig med at finde bortkomne ting og forklare mærkelige hændelser.

Skriv et brev og vedlæg et foto af dig selv, så vil John prøve, om han kan hjælpe dig.

De udvalgte breve og svar offentliggøres i Hjemmet.

Skriv til: John Braad, Hjemmet, Strødamvej 46, 2100 København