Der sker noget nyt med maden på Northside

Der sker noget nyt med maden på Northside

Når Northside åbner sluserne til pladsen d. 11. Juni i år bliver det med helt nye tilbud på den kulinariske front. Helt i tråd med tidsånden satser de på grønne tilbud.

Det betyder at du i din kæmpe musik- (og øl) rus kan fryde dig over at pudse glorien samtidig.

Øllet er øko. Bøffen er grøn. Og resten er også rimelig fromt. Af tiltag kan nævnes Tuborg, som lancerer sin første økoøl Tuborg RÅ. Mash, som for tredje år i træk er samarbejdspartner for den aarhusianske festival, serverer "grønne" bøffer. Ikke vegetarbøffer. Men økologiske bøffer, miljøet også glæder sig over, du sætter gaflen i på Ådalens grønsvær.

Gå efter guldet

Generelt er temaet i boderne på Northside økologi og i år satser festivalen på, at 70 procent vil leve op til den blåstempling. For at gøre det mere overskueligt for de af deltagerne, der også har taget deres miljøhensyn og økoambitioner med på pladsen, vil boderne være mærket med enten bronze, sølv eller guld spisemærker som indikator for, hvor øko de er.

LÆS OGSÅ: STOR FESTILALGUIDE + stilen