Julie Ølgaard mand

Julie Ølgaard om et vigtigt træk ved sin mand: ”Det har jeg megameget brug for”

Den kendte skuespiller betegner hende og manden Gustav som de to mindst jaloux mennesker, hun kender, og så har Julie Ølgaard haft stor succes med at lege Kirsten Giftekniv over for fem af hendes veninder.

Er du single og savner en kæreste, er det måske Julie Ølgaard, du skal gå til?

Den kendte skuespiller afslører i en podcast fra ALT.dk, at hun nemlig kan noget ret unikt med at sætte sine venner sammen – ligesom hun også selv har fundet det rette match i sit eget kærlighedsliv med Gustav Muus, som hun blev gift med i 2015.

For ifølge Julie Ølgaard selv kan hun godt - ubevidst - komme til at blive dominerende, når hun får en idé. Også i parforhold, men der har hun oplevet, at hendes mand har en vigtig evne, som hun værdsætter.

– Du kan ikke ændre ham, og det skal man absolut heller ikke. Og han tør godt sige mig imod, og han tør også godt sige: Julie, stop! Og det har jeg megameget brug for, fordi hvis jeg får plads til det, kan jeg godt - uden at det er noget, jeg specielt gerne vil - tromle, fordi jeg pludselig bliver fokuseret på et eller andet, og så tromler jeg bare den vej. Så det er virkelig vigtigt, at folk også har en stopklods med mig, forklarer Julie Ølgaard.

Det gør hun i podcastserien ”I stjernernes tegn”, hvor der sættes fokus på, hvilke personlighedstræk man generelt inden for astrologien forbinder med personer født i forskellige stjernetegn. Her har Julie Ølgaard sagt ja til at blive klogere på vægten, som er det tegn, både hun og hendes mand er født i.

De MINDST jaloux mennesker

Noget af det, man siger om vægte, er, at de er meget charmerende mennesker og et flirtende tegn, hvilket normalt kan være lidt hård for en partner. Men netop dér er Julies private konstellation med en anden vægt en god løsning, forklarer programmet faste husastrolog Eva Ganvig.

Og det bakker Julie Ølgaard også op om.

– Det er faktisk ret sjovt, for vi er måske de MINDST jaloux mennesker, jeg kender. Det ligger ikke til os, og det har vi også snakket helt åbent om. Jeg tror, at det er fordi, vi er ret rationelle begge to. Jeg ved, at Gustav er en gudesmuk mand - synes jeg i hvert fald - og jeg vil da være ked af, hvis der ikke var nogen, der - også for hans skyld - kiggede på ham, siger hun og fortsætter:

– Jeg har det også sådan, at jeg håber aldrig, at han gør det, men hvis han en dag har tænkt sig at gå ud og lave et eller andet, jeg ikke synes er fedt, så skal han jo nok finde ud af at gøre det – om jeg sidder og venter på det eller ej. Jeg tror ikke, der er noget konstruktivt i at slå ham oveni hovedet med det, så tror jeg, at det er federe bare at sige: ”Hav det grineren med drengene, og jeg er her, og jeg stoler på dig og håber på, at det er mig, du kommer hjem til.” Og sådan har vi det virkelig begge to.

Hjulpet single-veninder

Inden for astrologien omtaler man også vægten som en rigtig god "Kirsten Giftekniv". Det skulle skyldes, at kærlighed fylder særligt meget for vægte, de er gode til at læse mennesker og har gode sociale evner.

Og den oplysning får Julie Ølgaard til at slå op i et stort grin.

– Det er jeg også. Fem af mine bedste veninder har jeg hooked up, og de er gift og har børn med dem, som jeg har sat dem op med.

Ifølge skuespilleren er det faktisk noget, som hun mener, at vi alle sammen burde være bedre til.  

– Jeg tror ikke, at det bygger på andet end, at der er mange mennesker, der ikke gør det. Jeg tror, at der er mange mennesker, der holder sig selv tilbage og faktisk tænker for meget over, om de kan passe sammen? Det er jeg ikke så bange for, jeg tænker bare: Jeg kan virkelig godt lide det her menneske, og jeg kan virkelig godt lide det her menneske – de skal da mødes! Det værste, der kan ske, er, at de har en griner aften, og så sker der ikke mere ved det. Og det har gjort, at jeg bare har sat folk op. Altså sagt, at jeg tror måske, de kunne have en sjov relation, og nu prøver vi! Tit har jeg så også skubbet dem, så de har ikke haft så meget valg, haha. Men det er de jo så blevet glade for siden, uddyber hun.

Hør hele podcasten med Julie Ølgaard i Apple Podcasts

Julie Ølgaard og manden Gustav Muus.jpg

Om podcasten ”I stjernernes tegn”

Bodil Jørgensen, Alberte Winding, Thomas Skov og en række andre kendte danskere møder astrologiens verden i en ny podcast-serie, som ser på, hvad læren om stjernerne måske kan give os i en moderne tid.

LOGO_i_stjernernes_tegn_01.jpg

Hvad kan en astrolog måske fortælle dig om dit liv og din personlighed?

12 kendte danskere har sagt ja til at blive klogere på deres stjernetegn - og måske også dem selv - i dette alternative interviewprogram. Sammen med journalist Susanne Baden Jensen og astrolog Eva Ganvig gennemgår de, hvad man generelt siger om de forskellige stjernetegn.

I hvert program har Eva også lagt et personligt fødselshoroskop for den kendte gæst – men altid uden at kende gæstens navn på forhånd. Et fødselshoroskop, som åbner op for en endnu mere personlig og dybdegående beskrivelse af gæsten. 

Hvad er det, der fascinerer os ved astrologi, hvordan fungerer det – og kan det muligvis hjælpe os med at blive klogere på os selv og hinanden den dag i dag?  Lyt med I stjernernes tegn.

Julie Ølgaard med sin mand, Gustav Muus. (Foto: Peter Hauerbach/Her & Nu)