Kongehuset 2018

Frede og Mary viser hverdagen: Se kongehusets MEST populære billeder på Instagram i 2018

Danskerne har både festet, sagt farvel og løbet med Kongehuset på de sociale medier i 2018. Se her, de ti mest populære opslag fra Margrethe, Frede, Mary og co. lige her.

Husker du årets gang i Kongehuset i 2018? 

Et kig på deres sociale medie-profiler vidner om et travlt år, særligt på Instagram, hvor de deler ud af glimt fra den royale hverdag. 

Vi tager her et tilbageblik over de billeder og opslag, som I har liket mest i løbet af 2018.

10. To glade dansemus

Der var fest i kongehuset, hvor fødselaren kronprins Frederik med et stort smil på læberne tog sig en sving om med sin Mary.  

9. Klart, parat, Royal Run!

Allerede sidste år var det yderst populært på Instagram, da kronprinsen i en video afslørede, at han '18 ville afholde et stort Royal Run rundt om i hele landet i anledningen af sin 50 års fødselsdag. Løbet startede i Aalborg - og det kunne I lide at følge på Instagram.

8. Vinke-vinke

Mary gav den max gas med smil og det klassiske "dronninge-vink", da hun og Frede kørte til gallataffel i åben karet.

7. Et par populære, udslidte løbesko

Normalt høster slidte og nok også svedige løbesko ikke de største bunker af likes på sociale medier. Men Fredes hilsen, hvor han takkede alle deltagere i Royal Run, var nu også noget helt særligt.

6. Dronningens tak til folket

I det forgangne år måtte vi sige farvel til prins Henrik. Det fik dronningen til at skrive et åbent brev, hvor hun sagde tak for den sympati og varme, som hun og hendes familie oplevede fra den danske befolkning.

5. Hurra for en sølvræv

I anledningen af at kronprinsen rundede det skarpe hjørne - 50 år - blev der på dagen lagt et nyt billede ud af den populære fødselar taget af fotograf Franne Voigt .

4. Farvel til en konge

Han fik aldrig den titel, han ønskede, men da han tidligere på året gik bort, blev prins Henrik hyldet af folket som en ægte konge af Danmark!

LÆS OGSÅ: 11 citater fra prins Henrik om alt det, han elskede og foragtede

3. En stor familie

Kronprinseparret delte et nyt billede af dem og deres fire børn i anledning af farmands 50-års fødselsdag. 

2. Marys smukke tale

Kronprinsessen hyldede sin mand med en flot tale på hans runde fødselsdag. Den kunne både han - og alle vi andre - rigtig godt lide. 

1. Det kører for kronprinseparret!

Noget der minder om en selfie fra bagsædet af den bil, som Frede og Mary transporterede sig rundt i under Royal Run, blev Kongehusets mest populære opslag i år. Det var noget, vi kunne lide ❤︎