Stenbukken

Det store efterårshoroskop: Stenbukken

Hvor fører livet dig hen i årets sidste tre måneder, og hvad kan du selv gøre for at påvirke retningen? Tjek her, hvad stjernerne siger om Stenbukkens arbejde, relationer og velvære.

Stenbukken – 22. december - 20. januar

Arbejde

At tage ansvar falder dig naturligt, du er rigtigt god til det. Din retfærdighedssans og evne til at gå foran og arbejde hårdt, bringer det bedste frem i andre. Derfor vil nye døre åbne sig, og det er op til dig at vælge, hvilke af de spændende muligheder, du vil forfølge. Sæt nye mål, der inspirerer dig, og det vil gøre dit arbejde mere succesfuldt.

Kærlighed & familie

Når familien trives, så har du det også godt. Det er dog værd at overveje, om det er hensigtsmæssigt, at dit humør er så afhængigt af dine familiemedlemmer. Der er ingen udfordringer, som du og din partner ikke kan løse sammen, da I har en dyb forståelse for hinanden og et stærkt bånd. Hvis du ikke er i et forhold, er det okay, at du er kræsen.

Sundhed & velvære

Igennem de seneste år har du været igennem en stor transformation. Det har bestemt ikke været nemt, men du begynder at føle dig lettere og gladere, som om store skyer endelig løfter sig fra dit indre. Det bliver lettere for dig at værdsætte de små ting i hverdagen og ikke lade dig påvirke af det, du alligevel ikke kan gøre noget ved. Du er en stor inspiration for andre, uden at du selv er klar over det.

Efterårets bedste råd: Find modet til at gøre det, der føles rigtigt for dig. Tag en chance eller to.