Blåbærmuffins
Smukke og saftige muffins.
Ca. 10 stk.
Ingredienser
- Arbejdstid: 15 min.
- Bagetid: 20 min.
- 250 g hvedemel
- 1 spsk. bagepulver
- 1 tsk. vaniljesukker
- 100 g sukker
- 2 æg
- 2 dl kærnemælk
- 3 spsk. valnøddeolie (eller neutral olie)
- 150 g blåbær (eller hindbær)
- Glasur:
- 1 dl flormelis
- 1 spsk. rød frugtfarve
- Bland mel, bagepulver, vaniljesukker og sukker i en skål.
- Rør æg, kærnemælk, olie og blåbær i en anden skål, og vend det i melblandingen.
- Fordél dejen i faste muffinforme med papirforme i.
- Bag kagerne midt i ovnen ved 180 grader i ca. 20 min. Lad dem køle helt af på en bagerist.
- Rør en glasur af flormelis og frugtfarve, og kom 1 skefuld på hver kage.