Blåbærmuffins

Blåbærmuffins

Smukke og saftige muffins.

Ca. 10 stk.

Ingredienser

  • Arbejdstid: 15 min.
  • Bagetid: 20 min.
  • 250 g hvedemel
  • 1 spsk. bagepulver
  • 1 tsk. vaniljesukker
  • 100 g sukker
  • 2 æg
  • 2 dl kærnemælk
  • 3 spsk. valnøddeolie (eller neutral olie)
  • 150 g blåbær (eller hindbær)
  • Glasur:
  • 1 dl flormelis
  • 1 spsk. rød frugtfarve

  1. Bland mel, bagepulver, vaniljesukker og sukker i en skål.
  2. Rør æg, kærnemælk, olie og blåbær i en anden skål, og vend det i melblandingen.
  3. Fordél dejen i faste muffinforme med papirforme i.
  4. Bag kagerne midt i ovnen ved 180 grader i ca. 20 min. Lad dem køle helt af på en bagerist.
  5. Rør en glasur af flormelis og frugtfarve, og kom 1 skefuld på hver kage.