-
“Forræder”-deltagere afslører: Vild timeløn
-
Deltagere revser “Forræder”-slottet: Så ulækkert er det
-
Nervesystemet på overarbejde: Jeg sked i bukserne
-
Fik særlig støtte fra Victor Lander: Sådan er forholdet i dag
-
Eva Jin: ”Jeg valgte at følge min mavefornemmelse, hvilket man aldrig skal gøre”
-
Efter voldsomt "Forræder"-exit: Blev grebet af psykolog
-
Ærlige Tine Aurvig-Huggenberger åbner op: Min søn sidder i fængsel
-
“Forræder” eller portvinsklub: Deltagerne drak fra morgenstunden
-
Det så du ikke i “Forræder”: Marie måtte trække sig
-
En clairvoyant forudså en stor ændring i Line Kirstens liv – og endte med at få ret
-
82 år, body age 65: Helge Adam Møller lever livet i overhalingsbanen
-
Havshen afslører: Takkede nej til "Forræder"

Blåbærmuffins
Smukke og saftige muffins.
Ca. 10 stk.
Ingredienser
- Arbejdstid: 15 min.
- Bagetid: 20 min.
- 250 g hvedemel
- 1 spsk. bagepulver
- 1 tsk. vaniljesukker
- 100 g sukker
- 2 æg
- 2 dl kærnemælk
- 3 spsk. valnøddeolie (eller neutral olie)
- 150 g blåbær (eller hindbær)
- Glasur:
- 1 dl flormelis
- 1 spsk. rød frugtfarve
SÅDAN GØR DU
- Bland mel, bagepulver, vaniljesukker og sukker i en skål.
- Rør æg, kærnemælk, olie og blåbær i en anden skål, og vend det i melblandingen.
- Fordél dejen i faste muffinforme med papirforme i.
- Bag kagerne midt i ovnen ved 180 grader i ca. 20 min. Lad dem køle helt af på en bagerist.
- Rør en glasur af flormelis og frugtfarve, og kom 1 skefuld på hver kage.