Butterdejspakker med krydret kødfyld

Butterdejspakker med krydret kødfyld

(8 personer)

Ingredienser

  • Arbejdstid: 45 min.
  • Stege/bagetid: 30 min.
  • Fryse-egnet
  • Ingredienser:
  • 1 rulle butterdej (250 g)
  • 300 g hakket kød
  • 1 spsk olie
  • 1 rødløg (finthakket)
  • 1-2 fed hvidløg (finthakkede)
  • 1 chili (finthakket, uden frø)
  • 1 tsk stødt spidskommen
  • ½ tsk stødt koriander
  • 3 spsk rosiner
  • 1 bdt persille (hakket)
  • 1 æg til pensling
  • 2 spsk sesamfrø (eller birkes)

  1. Brun kødet på en pandemed olie og bryd detmed en palet. Tilsætrødløg, hvidløg og chili(uden frø og mellemvægge)og steg underomrøring 5 min. Tilsætkrydderier og hæld detover i en skål. Tilsætrosiner og persille.
  2. Tænd ovnen på 220 grader.Rul dejen ud og delden i 4 rektangler (12 x20 cm). Fordél kødfyldetpå dejstykkerne pålangs. Fold dejen overfyldet og tryk kanternegodt til med en gaffel.
  3. Læg pakkerne på en bageplademed bagepapir,pensl med æg og drysmed sesam eller birkes.
  4. Bag dem i ovnen 15-18min. Tag dem ud, skærdem i tykke skiver ogservér.