bradepandekage

DM i bradepandekager: Bager du Danmarks allerbedste bradepandekage?

Deltag i Hjemmets konkurrence, om hvem der laver den allerbedste bradepandekage! Du kan vinde præmier til en samlet værdi af 4.545 kr.

Hvilken kage bager du altid, når familien skal samles? Du ved, den der nemme kage, som er perfekt at dele ud i skolen, på jobbet eller tage med under armen til en skovtur.

Hjemmet kårer nu Danmarks bedste bradepandekage og håber, at du vil være med i konkurrencen. Alt, du skal gøre, er at finde og bage din favorit, tage et billede og sende det og opskriften ind. Så er du med i konkurrencen om de vilde bagepræmier.

Vi glæder os til se, hvad du kan finde på!

Vind store præmier fra Electrolux og Bagebixen til en samlet værdi af 4.545 kr!

1. Præmie

Create 5 køkkenmaskine fra Electrolux (værdi 2.795 kr.).

Create 5 køkkenmaskinen hjælper dig med at bage de lækreste ting hver gang, fra brød til brownies og alt derimellem. Dens cirkulerende rørefunktion og kraftige 1200W motor giver optimale og ensartede bageresultater. Create 5 køkkenmaskinen med slidstærkt, støbt kabinet leveres med 5 liters skål af rustfrit stål, dejkrog, non-stick E-spade og ballonpisker.

2. Præmie

Gavekort på 1.000 kr. til Bagebixen.dk.

BageBixen.dk har Danmarks største udvalg inden for kage, chokolade, brød, is og bolsjeudstyr samt råvarer og udvider løbende sortimentet med spændende produkter fra hele verden.

3. Præmie

Gavekort på 750 kr. til Bagebixen.dk.

Chokolade, kageforme, kagepynt og fondant. På Bagebixen.dk finder du lige præcis det udstyr, du har brug for til dit næste bradepandekage-eventyr.

Sådan er du med i konkurrencen

  • Med chokolade eller citron, med mandler eller karamel eller måske et låg af marengs. Bradepandekager kan varieres i det uendelige, men fællesnævneren er altid, at kagerne er lækre og selvfølgelig bliver bagt i en klassisk bradepande. Men ellers er der dømt fri fantasi.
  • Du kan sende 1-3 opskrifter, og du skal medsende et billede af den færdigbagte kage.
  • Send opskrift og foto af kagen og gerne et par linjer om den kage, du har bagt til Hjemmets madredaktør, Kimmie Prütz på kimmie@hjemmet.dk – glem ikke at skrive navn, adresse og telefonnummer.

Vi skal have dit bidrag senest den 12. september.

Du kan også sende det hele til Hjemmet, Egmont Publishing A/S, Strødamvej 46, 2100 København Ø, mærket Bradepandekage. En jury fra Hjemmets redaktion vil vælge 10 finalister, som vil blive præsenteret i Hjemmet. Hjemmet har ret til at publicere vinderbidragene i blade, på nettet og via Egmont Publishings øvrige kanaler.