Eftermiddags-energi-grød
Eftermiddags-energi-grød kan også spises om morgenen eller aftenen...
Eftermiddags-energi-grød
(1 person)
1 spsk. speltflager
1 spsk. havreflager
1 spsk. boghvedekerner
1 kardemommekapsel
ca. 2 dl vand
0,5 dl skyr
et nip salt
1 tsk. ahornsirup
Topping:
Annonse
4-5 valnødder
lidt frugt, f.eks. fersken eller banan
1 tsk. hørfrøolie
evt. med hybenpulver
1. Kom flager, kerner, kardemomme, vand, skyr og salt i en tykbundet gryde. Lad grøden koge op, mens du rører rundt. Når grøden bobler, tilsættes sirup.
2. Sluk for blusset, læg låg på, og lad grøden trække 5 minutter. Server med nødder, frugt og olie som topping, og drys evt. med lidt hybenpulver.
TIP
Du kan også drysse friske bær over grøden i stedet for fersken eller banan.
► SE OGSÅ: Quinoagrød med frugt
► SE OGSÅ: Supersund grød
► SE OGSÅ: Grød med frugt & nødder