Fedtfattig squashkage

Fedtfattig squashkage

Skøn squashkage bagt med groft mel og meget lidt fedtstof.

1 kage - ca. 14 skiver

Ingredienser

  • Arbejdstid: 30 min.
  • Bagetid: 50 min.
  • Fryse-egnet
  • 2 æg
  • 125 g farin
  • 2 spsk olie
  • 1½ dl letmælk
  • 1 tsk vaniljesukker
  • 250 g revet squash
  • 75 g fuldkornshvedemel
  • 200 g hvid hvede
  • 2 tsk bagepulver
  • ½ tsk stødt kanel
  • ¼ tsk stødt muskat
  • 50 g rosiner eller soltørrede bær

  1. Tænd ovnen på 200 grader.Pisk æg og farincremet og pisk olie, mælk,vanilje og revet squash i.
  2. Bland mel med bagepulver,krydderier og rosiner/bær og rør det i dejen.Hæld dejen i en form (1½l) foret med bagepapir ogbag kagen midt i ovnenca. 50 min.
  3. Tjek med entandstikker, om kagen ergennembagt, og vend denud på en rist til afkøling.
  4. Pr. skive:640 kJ/152 kcalProtein: 4 gFedt: 4 gKulhydrat: 25 gFibre: 3 g