Fisk i spinat med sprødt låg

Fisk i spinat med sprødt låg

Fisk i spinat med sprødt låg kan også tilberedes med laks i stedet for torsk og er en nem måde at få fisk på i hverdagen.

Fisk i spinat med sprødt låg

Til 4 personer

Tid: ca. 15 min.

2 porrer

1 pose frossen helbladet spinat, 450- 500 g

1 fed hvidløg

1 dl piskefløde

salt og peber

½ tsk. revet muskatnød

450 g torskefilet

1 rulle butterdej

1 æg til pensling

1 spsk. sesamfrø

1. Tænd ovnen på 175 grader.

2. Rens og skær porrerne i tynde ringe.

3. Kom spinaten i en gryde, og tø op. Vrid spinaten fri for væske. Vend porre, presset hvidløg og fløde i spinaten, og kog op. Tag gryden af varmen og smag til med salt, peber og muskatnød.

4. Læg torskefileterne i bunden af et smurt ildfast fad. Fordel fyldet over.

5. Fold butterdejen ud over fadet, og pensl med sammenpisket æg. Rids forsigtigt i dejen med en skarp kniv. Drys sesamfrø over dejen.

6. Bag fiskefadet i ca. 40 minutter, til butterdejen er sprød.