Kokosmakroner

Glutenfri kokosmakroner

Disse saftige kokosmakroner med æggehvide er guf for alle slikmunde, og så er de ovenikøbet glutenfri.

Ca. 20 kokosmakroner

Total:30 minutter

Ingredienser

  • Kokosmakroner
  • Ikke fryse-egnet
  • 4 æggehvider
  • 175 g sukker
  • 200 g kokosmel

Sådan bager du kokosmakroner

  1. 1. Tænd ovnen på 175 grader.
  2. 2. Bland æggehvider, sukker og kokos i en gryde og rør det sammen over svag
  3. varme, til det slipper gryden, men ikke er mere end håndvarmt.
  4. 3. Form dejen til toppe og sæt dem på en bageplade med bagepapir.
  5. 4. Bag kokosmakronerne ca. 20 min.
  6. 5. Lad dem afkøle på bagepapiret på en rist og læg dem i kagedåse til opbevaring.

Tip

Dyp evt. kagerne i smeltet chokolade og lad det stivne.