Grillede asparges med vinaigrettesovs
Arbejdstid: 30 min. (+ optænding af grill)Stege/kogetid:ca. 15 min.Ikke fryse-egnet
4 personer som forret eller frokostret
Ingredienser
- 500 g grønne asparges
- Vinaigrette-sovs:
- 2 æg (hårdkogte, hakkede)
- ½ dl ekstra jomfruolivenolie
- 1 tsk dijonsennep
- 2 tsk vineddike
- 2 spsk kapers
- 3 spsk persille (hakket)
- 2 tsk frisk estragon
- (hakket)
- salt og friskkværnet
- peber
- Tilbehør:
- Evt. brød
- Bræk den nederste, træede del af aspargesene. Grill dem nogle min. på hver side afhængigt af tykkelsen.
- Aspargesene må gerne være lidt sprøde.
- Vinaigrettesovs:
- Bland æg med olie, sennep, eddike, kapers, persille og estragon. Smag til med salt og peber.
- Servér sovsen til de lune eller kolde asparges, evt. med brød.