Grillede asparges med vinaigrettesovs

Grillede asparges med vinaigrettesovs

Arbejdstid: 30 min. (+ optænding af grill)Stege/kogetid:ca. 15 min.Ikke fryse-egnet

4 personer som forret eller frokostret

Ingredienser

  • 500 g grønne asparges
  • Vinaigrette-sovs:
  • 2 æg (hårdkogte, hakkede)
  • ½ dl ekstra jomfruolivenolie
  • 1 tsk dijonsennep
  • 2 tsk vineddike
  • 2 spsk kapers
  • 3 spsk persille (hakket)
  • 2 tsk frisk estragon
  • (hakket)
  • salt og friskkværnet
  • peber
  • Tilbehør:
  • Evt. brød

  1. Bræk den nederste, træede del af aspargesene. Grill dem nogle min. på hver side afhængigt af tykkelsen.
  2. Aspargesene må gerne være lidt sprøde.
  3. Vinaigrettesovs:
  4. Bland æg med olie, sennep, eddike, kapers, persille og estragon. Smag til med salt og peber.
  5. Servér sovsen til de lune eller kolde asparges, evt. med brød.