Grøn salat med perlespelt

Grøn salat med perlespelt

(6 personer)

Ingredienser

  • Arbejdstid: 40 min.
  • Kogetid: ca. 20 min.
  • Ikke fryse-egnet
  • Ingredienser:
  • 3 dl perlespelt
  • 6 dl vand
  • 1 tsk salt
  • 2 små gulerødder
  • 1 rød snackpeber
  • 2 stilke bladselleri
  • 200 g sukkerærter (eller sugar snaps)
  • 6 spsk olivenolie
  • 2-3 spsk citronsaft
  • 1 bdt persille (finthakket)
  • salt og peber

  1. Kog spelten i vand tilsatsalt i 20 min. Ladden svale.
  2. Skær alle grønsager i meget småterninger – undtagetærterne, der blot skal deles.
  3. Bland alt i speltensammen med olieog citronsaft. Smag til med salt og peber ogbland persille i.