Guldkarameller fra Hjemmet

Guldkarameller

Bløde, hjemmelavede guldkarameller

Min mand har en svaghed for guldkarameller, og hvis ikke det var for mit skrøbelige tandsæt, gjorde jeg ham gerne selskab.

Prøv også min opskrift på fransk nougat TRYK HER

Men efter at jeg har lært kondenseret mælk at kende (de der små dåser med sødet mælk), fandt jeg på at lave mine egne guldkarameller – i en blød og tandvenlig version. Og det er faktisk overraskende nemt!

Karamelmassen endte med at stå to dage i køleskabet, inden jeg rullede den til små karameller, og det tog den på ingen måde skade af. Så man kan snildt overtrække dem med chokolade, når det lige passer, og det er jo meget praktisk.

For at understrege, at det er guld-karameller, dryssede jeg dem med lidt bladguld. Karamellerne er også geniale til konfektskålen i juletiden, ja faktisk hele året rundt.

Hjemmelavede guldkarameller

Vind bog og billetter

Vind 2 x 2 billetter til Bogforum i Bellacenter d. 6.-8. november, hvor du kan møde en lang række forfattere og høre spændende foredrag. Oveni vinder du Annemette Voss' nye bagebog "Kagekarma" med hele 100 kreative opskrifter på kager og andre søde sager. Vi sætter 2 stk. på højkant.

Svar på følgende spørgsmål:

Hvad hedder Annemette Voss' nye bagebog?

Send dit svar inkl. navn og adresse til:

vindbogogbilletter@hjemmet.dk

senest mandag d. 19. oktober kl. 12.