Hindbærsnitter med nøddetopping

Hindbærsnitter med nøddetopping

Lækre hindbærsnitter uden glasur - men istedet med en super crunchy topping af farin og nøddder. Mums!

16 stk.

Ingredienser

  • Arbejdstid: 30 min.
  • Bagetid: 40 min.
  • Ikke fryse-egnet
  • Dej:
  • 175 g hvedemel
  • 75 g sukker
  • 75 g smør
  • 2-3 spsk koldt vand
  • Fyld:
  • 100 g hindbærmarmelade
  • Topping:
  • 2 æg
  • 100 g farin
  • 2 spsk hvedemel
  • 125 g valnødder (eller hasselnødder, hakkede)

  1. Tænd ovnen på 180grader. Bland mel ogsukker og hak smørret i.Saml dejen med iskoldtvand og pres den ud ien lille bradepande (ca.16x26 cm) foret medbagepapir. Sæt den iovnen i 20 min.
  2. Pisk æggenesammen med farinog mel og tilsæt nødder.Smør marmeladenpå den forbagte bundog fordél nøddefyldetovenpå.
  3. Bag kagen i ovneni 20 min. Stil den tilafkøling på en rist. Løftden kolde kage op vha.bagepapiret og skærden i snitter. Opbevardem i en kagedåse.