Hindbærsnitter med nøddetopping
Lækre hindbærsnitter uden glasur - men istedet med en super crunchy topping af farin og nøddder. Mums!
16 stk.
Ingredienser
- Arbejdstid: 30 min.
- Bagetid: 40 min.
- Ikke fryse-egnet
- Dej:
- 175 g hvedemel
- 75 g sukker
- 75 g smør
- 2-3 spsk koldt vand
- Fyld:
- 100 g hindbærmarmelade
- Topping:
- 2 æg
- 100 g farin
- 2 spsk hvedemel
- 125 g valnødder (eller hasselnødder, hakkede)
- Tænd ovnen på 180grader. Bland mel ogsukker og hak smørret i.Saml dejen med iskoldtvand og pres den ud ien lille bradepande (ca.16x26 cm) foret medbagepapir. Sæt den iovnen i 20 min.
- Pisk æggenesammen med farinog mel og tilsæt nødder.Smør marmeladenpå den forbagte bundog fordél nøddefyldetovenpå.
- Bag kagen i ovneni 20 min. Stil den tilafkøling på en rist. Løftden kolde kage op vha.bagepapiret og skærden i snitter. Opbevardem i en kagedåse.