Da jeg var barn, var fredagsslik en fast tradition. Min storebror sprang på cyklen med strenge instrukser om 10 øre af dit og dat. Det var helt utroligt, hvad man kunne få for en femmer!
Nogle gange kom han hjem med små sølvfarvede poser med eksplosivt indhold. Det var gult tyggegummi fyldt med pufsukker, der dansede på tænder og tunge.
Nu er jeg så faldet over pufsukker igen – denne gang i ren form. Og det fik jeg afprøvet i dette hvide chokoladebrud, der også gemmer på knasende mandler og frisk citronskal.
Det er bestemt ikke sidste gang, jeg leger med pufsukker. Så håber, du vil lege med i fremtiden.
Arbejdstid: 20 min.
Størknetid: 30 min.
200 g hvid chokolade
1 tsk. citronskal (økologisk)
25 g mandler (eller 1 dl rice crispies/puffede ris)
Annonse
4 tsk. pufsukker (fås hos bl.a. specialkoebmanden.dk)