Hjemmelavet ispinde

Super nemme ispinde med mango og jordbær

Tag børnene med i køkkenet og lav jeres helt egne ispinde. Her er opskriften på lækre ispinde med mango og jordbær.

Ispinde med mango og jordbær

Børnenes favoritter er nemme at lave til de varme sommerdage!

Tid: ca. 10 min. plus frysetid

(4-6 ispinde af hver slags, afhængig af forme)

Jordbær-hyldeblomst

250 g jordbær

1½ dl koncentreret hyldeblomstsaft

1½ dl vand

1. Skyl og nip jordbærrene. Skær jordbær i små tern, og kom dem i en blender sammen med hyldeblomstsaft og vand. Blend til en ensartet saft.

2. Hæld saften på ispindeforme, og sæt i fryseren i ca. 2 timer.

Mango

1 dl piskefløde

2 dl sødmælk

1 spsk. sirup

1 mango

1. Kom fløde, mælk og sirup i en lille gryde, og kog op, til siruppen er opløst.

2. Skræl mangoen, og hak den fint. Kom mango og mælkemassen i blenderen, og kør til en ensartet konsistens.

3. Si iscremen, inden den hældes på ispindeforme. Sæt ispindeformen i fryseren, og frys i minimum 2 timer.

TIP: Hvis du bruger træispinde, skal du vente med at stikke dem i, til isen er halvfrossen, så de bliver stående i midten.


► SE OGSÅ: 4 forførende slags mousse