John F. Kennedys yndlingsopskrift på vafler

John F. Kennedys yndlingsopskrift på vafler



Her får du John F. Kennedys yndlingsopskrift på vafler. Opskriften er oversat direkte fra amerikansk, derfor er nogle af målenhederne lidt skæve. Velbekomme!

Ingredienser

  • Ingredienser:
  • 112,5 g smør (½ cup butter)
  • 1 spsk sukker (1 tablespoon sugar)
  • 2 æggeblommer (2 egg yolks)
  • 197 ml mælk eller 225 ml kærnemælk (7/8 cup milk, or one cup buttermilk)
  • 150 g siet hvedemel (1 cup and one tablespoon sifted cake flour)
  • 1 knsp salt (1 pinch salt)
  • 2 stift piskede æggehvider (2 stiff beaten egg whites)
  • 4 tsk bagepulver (4 teaspoonsful baking powder)

  1. Bland smør og sukker, tilsæt æggeblommer. Tilsæt mel og mælk skiftevis. Dette kan du gøre når du vil.
  2. Når du er klar til at bage vaflerne, vender du forsigtigt æggehviderne i dejen og tilsætter bagepulver.
  3. Dejens konsistens bør være tyk og luftig.
  4. Bag vaflerne og server med varm ahornsirup og smeltet smør.
  5. (Cream butter and sugar, add egg yolks. Beat. Add flour and milk alternately. This may be done at any time. When ready to bake fold in egg whites, and add baking powder. Mixture should be thick and fluffy. Bake and serve with hot maple syrup and melted butter.)