Kammuslinger med pasta og rosmarin

Kammuslinger med pasta og rosmarin

4 personer

Ingredienser

  • 300 g pasta f.eks. rør
  • 1 courgette
  • 1 løg
  • 8 store kammuslinger
  • salt, peber
  • 2 spsk. olivenolie
  • 1-2 tsk. finthakket grøn chili
  • 1-2 tsk. friskhakket rosmarin
  • 1 fed hvidløg
  • 1 tomat, flået og skåret i tern
  • 2 dl tør hvidvin eller bouillon

  1. Kog pastaen efter anvisning på emballagen, og afdryp den i en sigte.
  2. Skær courgetten i meget tynde strimler, og snit løget. Steg kammuslingerne på en pande i den ene spsk. olie. Krydr dem
  3. Kom den anden spsk. olie på panden, og svits courgette og løg, til det er blødt, men uden at det tager særlig farve. Kom chili, rosmarin, hvidløg, tomat og hvidvin på panden, og kog det hele sammen 3-4 min. Vend pastaen i, og smag til med salt og peber. Vend forsigtigt kammuslingerne i, eller server dem til pastablandingen.