Kartoffelsuppe med porrer og rugbrødschips
Glohed kartoffelsuppe med porrer og sprøde rugbrødschips.
4 personer
Ingredienser
- Arbejdstid: 30 min.
- Ingredienser:
- 200 g rugbrød
- 800 g skrællekartofler (skrællet, tern)
- 2 porrer (ringe)
- 2 spsk smør
- 1 laurbærblad
- 8 kviste timian
- vand
- salt og peber
- Skær rugbrødet i helttynde skiver. Skærskiverne over på tværstil trekanter. Bred rugbrødsskiverneud påbageplader og tør dem ien 100 grader varm ovn ica. 30 min. Lad rugbrødschipsenekøle af.
- rugbrødschipsenekøle af.Svits kartofler og porreri smør i en stor gryde,tilsæt laurbærblad oghalvdelen af timiankvisteneog dæk med vand.Kog, til kartofler og porrerer helt møre.
- Blendsuppen, til den er blankog glat. Smag til medsalt og peber.
- Servér suppen med rugbrødschipsog et drysfinthakket frisk timianpå toppen.