Kartoffelsuppe med porrer og rugbrødschips

Kartoffelsuppe med porrer og rugbrødschips

Glohed kartoffelsuppe med porrer og sprøde rugbrødschips.

4 personer

Ingredienser

  • Arbejdstid: 30 min.
  • Ingredienser:
  • 200 g rugbrød
  • 800 g skrællekartofler (skrællet, tern)
  • 2 porrer (ringe)
  • 2 spsk smør
  • 1 laurbærblad
  • 8 kviste timian
  • vand
  • salt og peber

  1. Skær rugbrødet i helttynde skiver. Skærskiverne over på tværstil trekanter. Bred rugbrødsskiverneud påbageplader og tør dem ien 100 grader varm ovn ica. 30 min. Lad rugbrødschipsenekøle af.
  2. rugbrødschipsenekøle af.Svits kartofler og porreri smør i en stor gryde,tilsæt laurbærblad oghalvdelen af timiankvisteneog dæk med vand.Kog, til kartofler og porrerer helt møre.
  3. Blendsuppen, til den er blankog glat. Smag til medsalt og peber.
  4. Servér suppen med rugbrødschipsog et drysfinthakket frisk timianpå toppen.