Krydret fiskesuppe
Kalorier 323 kcal
Protein 42 g 53 %
Kulhydrat 16 g 21 %
Fedt 9 g 26 %
Kostfibre 2 g
1 person
Ingredienser
- Ingredienser:
- 170 g langefilet
- 50 g løg
- 100 g bladselleri
- 1 tsk. smør, økologisk
- 1 fed hvidløg
- 1 tsk. hakket frisk ingefær
- ¼ tsk. stødt koriander
- ¼ tsk. gurkemeje
- ¼ tsk spidskommen
- 1 tsk. karry
- 1 stk. paprika
- 2 dl fiskebouillon (2 dl vand + 2 tsk. fiskebouillonpulver)
- 60 g drænet yoghurt
- salt & peber
- Hak løget og snit bladsellerien.
- Varm en gryde medsmørret og svits grønsagernei et par minutter.
- Hak hvidløg og ingefærhelt fint og tilsæt detsammen med alle krydderierne.
- Kom vand og bouillonved og lad suppen kogei 10 minutter, til grønsagerneer helt møre.
- Kom suppen i en blendermed yoghurt.
- Kom den blendedesuppe tilbage i gryden ogsmag den til med salt ogpeber.
- Damp fisken i en anelsevand i et par minutter.
- Kom suppen i en dybtallerken og læg fisken isuppen.
- Pynt suppenmed en bladsellerielleranden krydderurt.