Krydret fiskesuppe

Krydret fiskesuppe



Kalorier 323 kcal
Protein 42 g 53 %
Kulhydrat 16 g 21 %
Fedt 9 g 26 %
Kostfibre 2 g

1 person

Ingredienser

  • Ingredienser:
  • 170 g langefilet
  • 50 g løg
  • 100 g bladselleri
  • 1 tsk. smør, økologisk
  • 1 fed hvidløg
  • 1 tsk. hakket frisk ingefær
  • ¼ tsk. stødt koriander
  • ¼ tsk. gurkemeje
  • ¼ tsk spidskommen
  • 1 tsk. karry
  • 1 stk. paprika
  • 2 dl fiskebouillon (2 dl vand + 2 tsk. fiskebouillonpulver)
  • 60 g drænet yoghurt
  • salt & peber

  1. Hak løget og snit bladsellerien.
  2. Varm en gryde medsmørret og svits grønsagernei et par minutter.
  3. Hak hvidløg og ingefærhelt fint og tilsæt detsammen med alle krydderierne.
  4. Kom vand og bouillonved og lad suppen kogei 10 minutter, til grønsagerneer helt møre.
  5. Kom suppen i en blendermed yoghurt.
  6. Kom den blendedesuppe tilbage i gryden ogsmag den til med salt ogpeber.
  7. Damp fisken i en anelsevand i et par minutter.
  8. Kom suppen i en dybtallerken og læg fisken isuppen.
  9. Pynt suppenmed en bladsellerielleranden krydderurt.