Lækker sprød kiksekage

Lækker sprød kiksekage: Kiksekage med kokosolie

Kiksekage med kokosolie - den klassiske kiksekage lavet kokosolie i stedet for palmin. Her får du opskriften på en skøn og sprød kiksekage.

10 personer

Ingredienser

  • Kiksekage
  • 1 pakke firkantede vaniljekiks, 225 g
  • Fyld:
  • 200 g god mørk chokolade
  • 150 g smør
  • 100 g kokosolie (gerne fra Urtekram, ellers brug palmin)
  • 35 g usødet kakaopulver
  • 3 pasteuriserede æg, svarer til 3 af de små bægre
  • 100 g flormelis

Sådan laver du kiksekage med kokosolie

  1. Hak chokoladen. Smelt smør ogkokosolie ved lav varme. Tag gryden fravarmen. Kom chokoladen i, og rør, tilden er smeltet. Pisk æg, flormelis ogkakao sammen i en skål. Hæld chokoladeblandingeni. Rør det hele sammen.
  2. Beklæd en 1-liters bageform medplastfilm. Hæld et lag chokoladecremei bunden. Kom et lag kiks over. Fortsætpå samme vis. Stil kagen i køleskabet4-5 timer eller natten over.