Makroner med fyld

Makroner med fyld

Makroner kan smage på mange forskellige måder. Prøv vores med hindbærtrøffel...

30 stk.

Ingredienser

  • Makroner med fyld
  • 100 g mandler
  • 3 æggehvider
  • 75 g flormelis
  • ¼ tsk. æble- eller hvidvinseddike
  • Hindbærtrøffel:
  • 200 g god mørk chokolade
  • 300 g optøede hindbær
  • 2 spsk. vand
  • 1 dl sukker
  • 25 g usaltet smør

  1. Hak mandlerne fint.Pisk æggehviderneluftige. Tilsæt flormelisog eddike, og pisk til sejmarengs. Vend mandlernei. Kom dejen påbageplade i 1 spsk. storeklatter. Bag ved 125 gr.på midterste ovnribbeca. 1¼-1½ time.
  2. Hak chokoladen fint.Kog hindbærrene opsammen med 2 spsk.vand under låg. Lad demsmåkoge 3-4 min. Presdem gennem en sigte.Varm saften op igensammen med sukkeret,til sukkeret er opløst.Tag gryden fra varmen.Rør den hakkedechokolade i, til den ersmeltet. Rør blødt smøri, i små klumper. Komtrøffelmassen i køleskabtildækket i en skål et partimer.
  3. Fordel trøffelmassemellem kagerne to ogto.