-
Mistede sin Game Boy: Ali fik tildelt støttepædagog på “Forræder”-slottet
-
“Forræder”-deltagere afslører: Vild timeløn
-
Deltagere revser “Forræder”-slottet: Så ulækkert er det
-
Nervesystemet på overarbejde: Jeg sked i bukserne
-
Fik særlig støtte fra Victor Lander: Sådan er forholdet i dag
-
Eva Jin: ”Jeg valgte at følge min mavefornemmelse, hvilket man aldrig skal gøre”
-
Efter voldsomt "Forræder"-exit: Blev grebet af psykolog
-
Ærlige Tine Aurvig-Huggenberger åbner op: Min søn sidder i fængsel
-
“Forræder” eller portvinsklub: Deltagerne drak fra morgenstunden
-
Det så du ikke i “Forræder”: Marie måtte trække sig
-
En clairvoyant forudså en stor ændring i Line Kirstens liv – og endte med at få ret
-
82 år, body age 65: Helge Adam Møller lever livet i overhalingsbanen

Oksespidsbryst med peberrod og brøndkarse
(6 personer)
Ingredienser
- 1 kg sprængt oksebryst (bestil det hos slagteren et par dage i forvejen)
- Kogelage:
- ca. 1 l vand
- 5 sorte peberkorn
- Flødepeberrod:
- 1½ dl piskefløde
- 1 tsk. hvidvinseddike eller citronsaft
- ½ tsk. sukker
- 1-2 spsk. revet peberrod
SÅDAN GØR DU
- Kom kødet i en gryde, og dæk med koldt vand. Kog op og skum af. Tilsæt suppevisk og peberkorn. Kog kødet 2-3 timer, til det er helt mørt. Afkøl kødet lidt. Stil kødet tildækket i køleskabet, og køl det helt af, inden det skæres i tynde skiver.
- Pisk fløden til skum. Smag til med eddike, sukker og peberrod. Server peberrodsfløden til oksebrystet.