-
“Forræder”-deltagere afslører: Vild timeløn
-
Deltagere revser “Forræder”-slottet: Så ulækkert er det
-
Nervesystemet på overarbejde: Jeg sked i bukserne
-
Fik særlig støtte fra Victor Lander: Sådan er forholdet i dag
-
Eva Jin: ”Jeg valgte at følge min mavefornemmelse, hvilket man aldrig skal gøre”
-
Efter voldsomt "Forræder"-exit: Blev grebet af psykolog
-
Ærlige Tine Aurvig-Huggenberger åbner op: Min søn sidder i fængsel
-
“Forræder” eller portvinsklub: Deltagerne drak fra morgenstunden
-
Det så du ikke i “Forræder”: Marie måtte trække sig
-
En clairvoyant forudså en stor ændring i Line Kirstens liv – og endte med at få ret
-
82 år, body age 65: Helge Adam Møller lever livet i overhalingsbanen
-
Havshen afslører: Takkede nej til "Forræder"

Omelet med røget mørbrad og spinat
En omelet er nem og billig hverdagsmad, men det bliver den bestemt ikke dårlig af. Her laver vi lækker omelet med røget mørbrad, spinat, forårsløg og radiser.
Omelet til 2 personer
Total:20 minutter
Ingredienser
- 50 g spæd spinat
- 4 forårsløg
- 6 radiser
- 100 g røget mørbrad
- 1 spsk. olivenolie
- Omelet:
- 4 æg
- ½ dl mælk
- ½ tsk. salt
- peber
- 15 g smør
- Tilbehør: rugbrød
Sådan laver du omelet med røget mørbrad
- 1. Skyl spinaten grundigt, og afdryp den i en si. Snit forårsløgene. Skær radiserne i skiver. Skær mørbraden i tern, 1 x 1 cm. Steg dem 4-5 min. i olie på en pande.
- 2. Del æggene i blommer og hvider. Pisk blommerne sammen med mælk, salt og peber. Pisk æggehviderne stive. Vend æggehviderne forsigtigt i blommemassen med en dejskraber.
- 3. Varm en pande op med smørret, til det er bruset af og er gyldent. Hæld æggemassen på. Lad æggekagen bage ved svag varme ca. 10 min. under låg. Når omeletten er gennembagt, løsnes den forsigtigt fra panden, og lad halvdelen af omeletten glide over på et serveringsfad. Fordel spinat, forårsløg, radiser og mørbrad herover. Fold resten af omeletten over.