Kanelsnegle af færdig butterdej

Kanelsnegle af færdig butterdej

En lækker kanelsnegl er ikke at tage fejl af. Prøv denne opskrift på lækre kanelsnegle af butterdej.

6 stk.

Ingredienser

  • Arbejdstid: 10 min.
  • Bagetid: 20 min.
  • Ikke fryse-egnet
  • 1 rulle frisk eller frossen butterdej, 225 g
  • 1 æg
  • 3 spsk rørsukker eller farin
  • 1 tsk stødt kanel
  • evt. 1 ⁄2 tsk stødt ingefær

  1. Tænd ovnen på 200 grader. Rul dejen ud på et meldryssetbord og pensl med sammenpisket æg. Bland sukker ogkrydderier og drys det på dejen.
  2. Rul dejen sammen til enroulade og skær den i 6 tykke skiver. Læg dem på en bageplademed bagepapir, tryk dem lidt flade og bag dem midti ovnen ca. 20 min.
  3. Lad dem afkøle på en rist. Pynt evt. medglasur rørt af flormelis og et par skefulde kogende vand.