Kanelsnegle af færdig butterdej
En lækker kanelsnegl er ikke at tage fejl af. Prøv denne opskrift på lækre kanelsnegle af butterdej.
6 stk.
Ingredienser
- Arbejdstid: 10 min.
- Bagetid: 20 min.
- Ikke fryse-egnet
- 1 rulle frisk eller frossen butterdej, 225 g
- 1 æg
- 3 spsk rørsukker eller farin
- 1 tsk stødt kanel
- evt. 1 ⁄2 tsk stødt ingefær
- Tænd ovnen på 200 grader. Rul dejen ud på et meldryssetbord og pensl med sammenpisket æg. Bland sukker ogkrydderier og drys det på dejen.
- Rul dejen sammen til enroulade og skær den i 6 tykke skiver. Læg dem på en bageplademed bagepapir, tryk dem lidt flade og bag dem midti ovnen ca. 20 min.
- Lad dem afkøle på en rist. Pynt evt. medglasur rørt af flormelis og et par skefulde kogende vand.