Lækre lynsnegle

Lækre lynsnegle

Med en rulle færdigkøbt croissantdej er der hurtigt lune snegle på bordet. En sikker succes.

6 stk.

Ingredienser

  • Arbejdstid: 20 min.
  • Bagetid: 18 min.
  • Ikke fryse-egnede
  • 1 rulle færdig croissantdej (240 g)
  • Fyld:
  • 1 gulerod (revet)
  • 50 g blødt smør
  • 50 g farin
  • 2 tsk stødt kanel
  • 1 tsk mel
  • Glasur:
  • 75 g flormelis
  • 1 spsk kogende vand
  • 1 spsk kogende vand

  1. Tænd ovnen på 200 grader. Rul dejen ud uden at skille den ad i de stiplede linjer.
  2. Rør revet gulerod sammen med smør, farin, kanel og mel og bred det ud på dejen.
  3. Rul dejen sammen fra den smalle ende og skær rullen i 6 tykke skiver.
  4. Læg dem på en bageplade med bagepapir, tryk dem lidt flade og sæt pladen midt i ovnen i 15-18 min.
  5. Læg sneglene til afkøling på en rist og pynt med glasur rørt af flormelis og kogende vand.