Lasagne asian style

Lasagne asian style

Vi giver den traditionelle lasagne baghjul og krydrer kødsaucen med grøn karry, ingefær og kokosmælk. Se her, hvordan du laver lasagne på en ny og spændende måde:

Lasagne asian style

(4 pers.)

Tid: ca. 30 min. plus bagetid

1 løg

2 spsk. olivenolie

2 spsk. grøn karrypasta

500 g hakket oksekød

2 fed hvidløg

2 spsk. friskrevet ingefær

1 dåse hakkede tomater

2 peberfrugter

1 bundt forårsløg

100 g spinat

1 dåse kokosmælk

salt og peber

9-12 fuldkornslasagneplader

75 g reven ost

1 bundt forårsløg

1 bundt frisk koriander

Tilbehør:

En grøn salat eller brød

1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft.

2. Hak løget fint. Varm olien i en gryde, og svits løget i karrypastaen under omrøring. Tilsæt kødet, og brun det.

3. Kom presset hvidløg, ingefær og hakkede tomater i gryden, og lad kødet simre under låg i ca. 10 min.

4. Snit peberfrugter og forårsløg. Skyl og slyng spinaten. Vend grønsagerne i kødsaucen. Lad spinaten falde sammen, og tag gryden af varmen. Tilsæt kokosmælk, og smag kødsaucen til med salt og peber.

5. Fordel lasagneplader og kødsauce lagvis i et smurt fad. Slut af med et lag kødsauce, og drys med ost.

6. Bag lasagnen i ovnen i ca. 25 min. Top lasagnen med snittet forårsløg og frisk koriander. Server gerne med en sprød salat vendt med vinaigrette eller med lækkert brød.

Skøn lasagne med et asiatisk pift