Lasagne asian style
Vi giver den traditionelle lasagne baghjul og krydrer kødsaucen med grøn karry, ingefær og kokosmælk. Se her, hvordan du laver lasagne på en ny og spændende måde:
Lasagne asian style
(4 pers.)
Tid: ca. 30 min. plus bagetid
1 løg
2 spsk. olivenolie
2 spsk. grøn karrypasta
500 g hakket oksekød
2 fed hvidløg
2 spsk. friskrevet ingefær
1 dåse hakkede tomater
2 peberfrugter
1 bundt forårsløg
100 g spinat
1 dåse kokosmælk
salt og peber
9-12 fuldkornslasagneplader
75 g reven ost
1 bundt forårsløg
1 bundt frisk koriander
Tilbehør:
En grøn salat eller brød
1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
2. Hak løget fint. Varm olien i en gryde, og svits løget i karrypastaen under omrøring. Tilsæt kødet, og brun det.
3. Kom presset hvidløg, ingefær og hakkede tomater i gryden, og lad kødet simre under låg i ca. 10 min.
4. Snit peberfrugter og forårsløg. Skyl og slyng spinaten. Vend grønsagerne i kødsaucen. Lad spinaten falde sammen, og tag gryden af varmen. Tilsæt kokosmælk, og smag kødsaucen til med salt og peber.
5. Fordel lasagneplader og kødsauce lagvis i et smurt fad. Slut af med et lag kødsauce, og drys med ost.
6. Bag lasagnen i ovnen i ca. 25 min. Top lasagnen med snittet forårsløg og frisk koriander. Server gerne med en sprød salat vendt med vinaigrette eller med lækkert brød.
Skøn lasagne med et asiatisk pift