Sandwich med skinke og avokado
Kalorier: 558 kcal
Protein: 31 g (22 %)
Kulhydrat: 40 g (32 %)
Fedt: 21 g (46 %)
Kostfibre: 8 g
(1 person)
Ingredienser
- 80 g parmaskinke (skiver)
- 60 g groft sandwichbrød
- lidt sprød salat
- 2 tomatskiver
- Avokadocreme:
- ½ avokado
- 25 g DDV-yoghurt 7 %
- lidt Tabasco
- lidt citronsaft
- salt
- peber
- Tomatsalat:
- 125 g cherrytomater (halve)
- 25 g rødløg (hakket)
- 5 g olie
- 1 tsk balsamicoeddike
- basilikum
- Læg parmaskinken i ét lag påbagepapir. Bag den i en 200grader varm ovn, til den ersprød.
- Mos avokadoen med en gaffel,tilsæt yoghurt og smag crementil med Tabasco, citronsaftsalt og peber.
- Rist brødet og smør med avokadocremen.Læg skivernesammen omkring lidt salat,et par tomatskiver og densprøde parmaskinke.
- Skær tomaternei halve og anret demi et fad med hakket rødløgovenpå. Bland olie og balsamicoeddikesammen og fordeldet over salaten. Pynt medbasilikumblade.
Find flere kalorielette opskrifter i én af - Vægtkonsulenternes mange opskriftsbøger »