Nemt & lækkert: Pæreflæsk

Nemt & lækkert: Pæreflæsk

Du kender den klassiske ret æbleflæsk - men hvorfor ikke prøve noget nyt og bruge pærer i stedet for æbler - og lave pæreflæsk? Det smager forrygende godt krydret med frisk timian.

2 personer

Ingredienser

  • Arbejdstid: 20 min.
  • Stegetid: 20 min.
  • 2-3 pærer
  • 400 g stegeflæsk (i skiver)
  • lidt frisk timian
  • 1 tsk. sukker
  • salt og peber
  • Tilbehør: groft rugbrød

Sådan laver du pæreflæsk

  1. Vask eller skræl pærerne, og skær dem i både uden kernehus.
  2. Steg flæsket sprødt på en tør pande, lad det dryppe af på køkkenrulle, og hold det varmt.
  3. Steg pærer og timian i lidt af det afsmeltede fedt, og smag til med sukker, salt og peber.
  4. Servér flæsk og pærer med groft rugbrød.