Nemt & lækkert: Pæreflæsk
Du kender den klassiske ret æbleflæsk - men hvorfor ikke prøve noget nyt og bruge pærer i stedet for æbler - og lave pæreflæsk? Det smager forrygende godt krydret med frisk timian.
2 personer
Ingredienser
- Arbejdstid: 20 min.
- Stegetid: 20 min.
- 2-3 pærer
- 400 g stegeflæsk (i skiver)
- lidt frisk timian
- 1 tsk. sukker
- salt og peber
- Tilbehør: groft rugbrød
Sådan laver du pæreflæsk
- Vask eller skræl pærerne, og skær dem i både uden kernehus.
- Steg flæsket sprødt på en tør pande, lad det dryppe af på køkkenrulle, og hold det varmt.
- Steg pærer og timian i lidt af det afsmeltede fedt, og smag til med sukker, salt og peber.
- Servér flæsk og pærer med groft rugbrød.