Porresuppe med lakseboller
Nemt og sundt. Overskuddet af fars kan samtidig steges til frikadeller, så er frokosten næste dag reddet.
1 person
Ingredienser
- 100-150 g laksefars (supermarkedsvare)
- 2½ dl vand
- lidt mild eddike
- salt og hele peberkorn
- 1-2 porrer
- lidt olivenolie
- 2½ dl fløde
- 1 spsk. mel
- peber
- Kog vandet op med eddike, salt og peberkorn, og kog farsen som pæne fiskeboller i vandet.
- Gør porrerne i stand, og skær dem i tynde skiver, tag så meget som muligt med af det grønne. Svits dem kort i olivenolie, tilsæt vandet fra fiskebollerne, og kog porrerne 5-6 min.
- Pisk fløde og mel sammen, og rør jævningen i suppen. Tilsæt bollerne, og lad den koge småt i endnu 5 min. Smag suppen til, og server den med smørristet brød.