Nem pastaret: Ravioli med mandler og kapers
En pastaret er altid skøn! Prøv denne nemme pastaret med ravioli, stegte kapers og mandler - perfekt hvis aftensmaden skal være super lækker og nem at lave!
4 personer
Ingredienser
- 500 g friske ravioli f.eks. med spinatfyld
- 1 løg
- 75 g mandler - evt. smuttede
- 3 spsk. olivenolie
- 4 spsk. afdryppede kapers
- 25 g smør
- 3 spsk. hvid balsamico eller æbleeddike
- salt og peber
- ca. 50 g feldsalat
- friskreven parmesan
Sådan gør du:
- Kog pastaen efter anvisning på emballagen, og afdryp det i en si.
- Skær løget i små tern. Hak mandlerne groft. Varm olivenolien op på en pande. Afdryp og steg kapersene i olien et par min. og afdryp dem på køkkenrulle.
- Smelt smørret i olien, til det er afbruset. Svits løgternene ca. 1 min. Svits mandlerne med et par min.
- Tilsæt eddiken og kog op. Vend pastaen i. Krydr med salt og peber.
- Pynt med skyllet og afdryppet feldsalat. Server med friskreven parmesan.