Ravioli med mandler og kapers

Nem pastaret: Ravioli med mandler og kapers

En pastaret er altid skøn! Prøv denne nemme pastaret med ravioli, stegte kapers og mandler - perfekt hvis aftensmaden skal være super lækker og nem at lave!

4 personer

Ingredienser

  • 500 g friske ravioli f.eks. med spinatfyld
  • 1 løg
  • 75 g mandler - evt. smuttede 
  • 3 spsk. olivenolie
  • 4 spsk. afdryppede kapers
  • 25 g smør 
  • 3 spsk. hvid balsamico eller æbleeddike
  • salt og peber
  • ca. 50 g feldsalat
  • friskreven parmesan 

Sådan gør du:

  1. Kog pastaen efter anvisning på emballagen, og afdryp det i en si.
  2. Skær løget i små tern. Hak mandlerne groft. Varm olivenolien op på en pande. Afdryp og steg kapersene i olien et par min. og afdryp dem på køkkenrulle.
  3. Smelt smørret i olien, til det er afbruset. Svits løgternene ca. 1 min. Svits mandlerne med et par min.
  4. Tilsæt eddiken og kog op. Vend pastaen i. Krydr med salt og peber.
  5. Pynt med skyllet og afdryppet feldsalat. Server med friskreven parmesan.