Ristet rodfrugtsuppe
Rist rodfrugterne i stedetfor at koge dem – detgiver en helt fantastisksmag til denne suppe, derer tilberedt med karry ogkokosmælk.
8 personer
Ingredienser
- Arbejdstid: 30 min.
- Bage/kogetid: 45 min.
- Ingredienser:
- 1 kg rodfrugter (pastinak, persillerod, selleri, gulerødder, rødbeder)
- 3 spsk. olivenolie
- 2 spsk. limesaft
- 1-2 tsk. karry
- salt og peber
- 1 dåse kokosmælk
- ca. 1 liter grønsagsbouillon
- 125 g peanuts (eller saltede nødder)
- frisk koriander (eller persille)
- Rens rodfrugterneog skær dem i mindrestykker. Vend dem medolivenolie, limesaft, karry,salt og peber.
- Bred rodfrugterne udpå en bageplade medbagepapir, og bag dem iovnen ved 220 grader ica. 35 min. De skal værehelt møre.
- Blend grønsagerne medkokosmælk og bouillon,og varm suppen igennemi en gryde. Smag til medlimesaft, salt og peber, ogservér i kopper eller skålemed et drys peanuts ogkoriander.