Sådan bager du perfekte lagkagebunde
Se videoen, og få Katrine Klinkens opskrift + trin-for-trin guide til at bage de perfekte lagkagebunde.
3 lagkagebunde
Total:40 minutter
Ingredienser
- Sådan bager du perfekte lagkagebunde
- Ingredienser:
- 4 æg
- 125 g sukker
- 100 g hvedemel (evt. 75 g hvedemel og 25 g kartoffelmel)
- 1 tsk bagepulver
- evt. lidt smør til formen
Sådan laver du de perfekte lagkagebunde
- Lagkagebunde: Pisk æg og sukker ca. 10 min. med en håndmikser til det bliver stift og tykt skummede.
- Bland mel, evt. kartoffelmel og bagepulver i en skål. Sigt det igennem en si og vend det forsigtigt i æggemassen med en dejskraber, så dejen stadig er luftig.
- Hæld dejen i en springform smurt med smør. Bag 20-30 min. i en 175 grader varm til kagen er gennembagt. Afkøl den på bagerist.
- Flæk kagen til 3 lagkagebunde. Brug en brødkniv og skær først 1/3-del op på siden af kagen hele vejen rundt og skær gradvist ind til midten. Læg den første lagkagebund på et fad. Flæk resten af kagen i 2 dele på samme måde. Skær med en brødkniv hele vejen rundt et lille stykke ind i kagen, drej rundt, og skær helt ind til midten.
12 fantastiske lagkager
-
Valnøddelagkage fra Svinkløv Badehotel
-
Sommerlagkage med jordbær, hvid chokolade og mandler
-
Mandellagkage med råsyltet rabarber, spansk kørvel og vaniljecreme
-
Marengslagkage med mokkaskum
-
Tiramisu-pandekagelagkage
-
Hindbærlagkage med hvid chokolade
-
Jordbærlagkage med hyldeblomst
-
Skøn sønderjysk rugbrødslagkage
-
Fragilitélagkage med hindbær
-
Makronlagkage
-
Små fine minilagkager, som ungerne vil elske
-
Marengslagkage med bær og chantillycreme